چگونه بفهمیم به چه شغلی علاقه داریم

چگونه بفهمیم به چه شغلی علاقه داریم

چگونه بفهمیم به چه شغلی علاقه داریم، تا در تصمیم گیری سریع تر بتوانیم شغل مورد نظر خود را انتخاب کنیم. برای کشف علاقه های شغلی روشهایی وجود دارد که به ما کمک میکند شغل مورد علاقه مان را پیدا کنیم. و همچنین در این میان برای انتخاب شغل مورد علاقه باید یکسری معیارها را هم در نظر گرفت. تا در آینده با مشکلات شغلی روبرو نشویم. زیرا اگر شغلی را بدون توجه کافی و علاقه انتخاب کنیم باعث ایجاد آسیب های جدی میشوند. با راز ثروت همراه باشید، تا به شما بگویم چگونه میتوان فهمید به چه شغلی علاقه دارید.

روشهایی برای کشف علایق شغلی

روشهایی برای کشف علایق شغلی

۱- آگاهی از علاقه و تعریف منظره مناسب
اولین قدم رسم کردن راه دقیق و مطلوب با منظره مناسب است. زمانی که شما کاری را با بینش منفی شروع میکنید، ناخودآگاه خود را دل سرد و  شکست خورد می بینید. روشن است که با این کار نمیتوانید هدف گذاری خوشایندی داشته باشید.

پس باید برای انجام هر کاری باور داشته باشید که این کار برایتان لذت بخش است. چون با انجام این کارها و هدف های درست زندگی که میخواستید را مشاهده میکنید. پس با آگاهی داشتن از علاقه ها و تعریف منظره مناسب از آنها در مسیر رویش و شکوفا شدن قدم بر میدارید.

همچنین بخوانید: پر درآمدترین شغل های مغازه داری

شاید تا به حال این اتفاق برای شما رخ داده است که به یک رستوران میروید، ولی چون تمایلی به غذا خوردن ندارید و صورت غذا برایتان جذابیتی ندارد. و احتمال اینکه در آنجا غذای خوبی انتخاب کنید، و با لذت از آن بخورید خیلی کم است؟ پس زندگی کردن دقیقا به این صورت است. اگر یکسره با خودتان تکرار کنید که فرصت پیدا کردن و رسیدن به علاقه ها و آرزوها را ندارید،  نمیتوانید به جایی برسید.

باید با بینش باز به دنبال پیدا کردن فرصت ها باشید. در جریان باشید نباید همیشه با به خودتان تلقین کنید که نمیدانید به چیزی علاقه دارید، و سراغ علاقه ها و آرزوها گشتن کار بیسار دشواری است. تمامی این امواج منفی باعث میشود که شما از هر فرصت و موقغیتی که دارید دور شوید.

یکی دیگر از مسئله های مهم نزدیکان شما هستند. به نظر شما چه تعداد از نزدیکان شما به سراغ علاقه ها و آروزهایشان میروند، و در آن عرصه موفق میشوند؟ اگر جواب شما در این مورد این است که هیچ تعدادی وجود ندارد، پس باید در مورد دایره ارتباطی تان بازنگری کنید. بودن افرادی که با عشق و علاقه در صدد پیدا کردن و رسیدن به علاقه هایشان هستند موجب انگیز دادن به شما میشود.

آگاهی از علاقه به شغل

 

 

بعضی وقت ها آنچنان ترس وجود تان را میگیرد و خود را کوچک و ضعیف میبینید که شهامتی برای آشکار کردن علاقه هایتان پیدا نمیکنید. همه ی شما بزرگ و نیرومند هستید. فقط لازم است ترس و شک را کنار بگذارید، و هر چه شد بادا باد. و علاقه هایتان را با صدای رسا بیان کنید و با شوقی که به وجود می آید، در مسیر رسیدن به آنها تلاش و کوشش کنید.

۲- یافتن طبقه های پنهان علاقه ها
زمانی که متوجه شدید به چه چیزها و کارهای علاقه دارید و کدامیک مورد قبول شما هستند. ضرورت دارد به دنبال علاقه های زیادی بروید. شاید تا به حال به این موضوع فکر کرده باشید که پیدا کردن خواسته های درونی بسیار کار مهمی است که موجب میشود خودتان را بهتر بشناسید. در نهایت زمان و تجربه های زیادی در زندگی هر کسی وجود دارد که باعث میشود آنها را به بقیه موارد برتری بدهید.

همچنین بخوانید: چطور پاره وقت های طلایی را مدیریت کنیم

شما باید زحمت بکشید تا این زمان ها و لحظه ها را پیدا کنید. اجازه ندهید حس شادی و خوشحالی که از انجام این امتحان ها به دست اورده اید را زیر بار بی احساسی و بی علقه بدون پنهان کنید. شاید تا بحال توجه کرده باشید که وقتی از کسی سوال میپرسید که غذای مورد علاقه شما چیست؟ در جواب به شما پاسخ میدهد هیچ فرقی ندارد، یا اینکه به یک اندازه به همه علاقه دارم.

اگر شما هم جزء این افراد هستید به سرعت برخوردتان را بازنگری کنید. زیرا اصلا وجود ندارد کسی که بین دو موارد هر دو تا را انتخاب کند؟ لازم است که زحمت بکشید و زمان های خاص را به همراه عشق و علاقه ها بشناسید و در راه رسیدن به انها در زندگی روزانه خود همت بکار ببرید.

۳- جمع کردن علاقه های مختلف در کنارهم
اول از هر کاری باید علاقه های خود را پیدا کنید. و همه ی انها را به صورت یکپارچه کنار هم قرار دهید. اگر زمانی از شما سوال پرسیدند علاقه هایتان کدامند؟ لیستی از علاقه هایتان را برایشان آماده کنید. احتمالا مواردی را ببینید که شکل ظاهری انها با هم ارتباط نداشته باشند ولی حتما روشی وجود دارد که این موارد بی ربط را کنار همدیگر جمع کند. در نهایت باید پایه اصلی علاقه ها را بشناسید، و ببینید علاقه ای بی ربط چگونه در کنار هم برای توسعه شما کمک میکنند.

به طور مثال یک فرد علاقه های خود را به این صورت بیان میکند: زبان ترکی، طراحی، رژیم گیاهی، مطالعه کردن، تبلیغات و برندینگ. شاید در شکل ظاهری فکر کنید این کلمات بهم ربطی ندارند، ولی این فرد ثروتی از علاقه ها را نزد خود دارد. که هر کدام در کنار هم نحوه رفتاری فرد را می سازد.

همچنین بخوانید: استعداد مهم است یا تلاش

به طور مثال یک فرد میتواند کار تبلیغات و برندینگ را انتخاب کند و طبق توانایی و علمی که در طراحی و زبان ترکی دارد، میتواند بینش خاصی در انجام دادن پروژه هایش داشته باشد.  یکی از نکات مهمی که باید به آن اهمیت بدهید ایت است که حس انتخاب شما هویت و سلیقه شما را نشان میدهد. و در آخر این انتخاب ها طریقه زندگی کردن به شما را میسازند. علاقه هایی که در بالا نام بردیم اگر یک شخص آنها را داشته باشد باعث قابلیت جذب مشتری و تشویق کردن آنها به کار تبلیغایت میشوید.

۴- پیشرفت شناسایی میان علاقه ها و سرگرمی‌ها
مطلب عالی و مهمی در شناختن و به کارگیری علاقه ها وجود دارد. و شما باید بدانید که چه علاقه هایی از شما ثابت هستند و این توانایی را دارند که در زمینه های مختلف از آنها استفاده کنید. به عبارتی دیگر نوع دیگری از علاقه های ما سرگرم کننده هستند و با تبدیل کردنشان به منبع کسب درآمد شیرینی و جذابیت آنها از بین نمی رود.

اگر قصد دارید با استفاده علاقه های سرگرم کننده کسب درآمد داشته باشید راز موفقیت شما این است که باید حد بین سرگرمی و علاقه را به خوبی بشناسید و اگر لازم بود وسایل دیگری را هم اضافه کنید تا اوقات فراغت کسل کننده ای نباشد.

چگونه بفهمیم به چه شغلی علاقه داریم۱

اگر کسی گرافیگ و نقاشی بلد است و این کار را دوست دارد با ورود این علاقه به قسمت تجارت راه تغییرش از لذت بردن به کارهای الزامی تبدیل میشود که این اتفاق بخاطر علاقه ای که داشته رخ داده است. و این گرافیست کار باید اطلاع داشته باشد که برای ترسیم وب سایت ها، وبلاگ ها و دیگر محصولات برای کاربران نیازمن تغییر دادن هستید.

۵- رهایی از اسیر شدن اجباری
شاید تا بحال این مورد برای شما هم اتفاق افتاده باشد که از علاقه هایتان ترس داشته باشید؟ شاید بخاطر پیگیرهای مدام خانواده، مدرسه و معیارهای کوچک و بزرگ که بعضی از آنها از ریشه غلط بوده اند، موجب شده اند شما علاقه هایتان را در قلبتان نگه داشته اید.

همچنین بخوانید: نکته هایی برای پیشرفت شغلی

و شهامت بازگو کردن این همه علاقه و شادی را نداشته باشید. ولی شما باید قوی باشید. اضطراب و وحشت در همه حال وجود دارد. فقط باید سعی کنید در مقابل انها کم نیارید استقامت کنید و با شجاعت به علاقه های خود را پیگیری کنید تا به هدف تان برسید.

۶- وسیع کردن مرزهای شجاعت
زیستن در مکانی که حس آسایش و آرامش داشته باشی و هیچ گونه تلاشی نباشد شما را تنبل میکند. باید از محیط راحت خودتان خارج شوید و آشکارا خطرهایی را پیگیری کنید. ولی مواظب باسید با بی دقتی به خودتان آسیب نرسانید. و باید محیط امن و راحت خود را وسیع تر کنید. استرس ها، ترس های بیهوده و خجالتی بودن را کنار بگذارید.

و برای رسیدن به علاقه هایتان تلاش کنید. اطلاعات زیادی به دست آورید. و همیشه به یاد داشته باشید که زندگی قابل تکرار نیست. و این روزها به سرعت سپری میشوند، و باید بدانید جایگاه اصلی علاقه هایتان قلب تان است. زیرا قلب هیچ کس به او دروغ نمی گوید. دنیای امروزه به شور و اشتیاق شما نیاز دارد. پس مواظب باشید هر آنچه را که قلبتان به شما می گوید با تلاش زیاد انجام دهید. تا بتوانید به آرزوهایتان برسید.

سه معیار اصلی برای انتخاب شغل مورد نظر

۱- تاثیر علاقه در انتخاب شغل
۲- نقش مهارت در انتخاب شغل
۳- نیازِ بازار در انتخاب شغل

تاثیر علاقه در انتخاب شغل

تاثیر علاقه در انتخاب شغل

از قدیم تا قدیم چه در مورد انتخاب شغل چه انتاخب کردن رشته تحصیلی این معانی وجود دارند که بیان میکنند به دنبال چیزی برو که به آن علاقه دارید. زیرا اگر به کاری که علاقه داشته باشید بهتر آن را انجام میدهید، و از انجام ان لذت میبرید. استنباط ما درباره ی چیزی که به آن علاقه داریم شاید آن چیزی که در انجام دادن مشاهده میکنیم مطابقت نداشته باشد.

به طور مثال شاید شما دوست داشته باشید معلم شوید ولی زمانی که ان را تجربه میکنید میفهمید این چیزی نبوده که شما انتظارش را داشته داشته اید. شما باید قبل از براز علاقه به یک شغل در مورد آن به خوبی پرس و جو کنید. چون اطلاع داشتن در مورد هر شغل شما را با واقعیت های زیادی آشنا میکند. و حتی اگر لازم بود با افرادی که تجربه های زیادی دارند مشورت کنید. تا متوجه شوید که ایا این فکری که شما در مورد این شغل دارید واقعیت دارد؟

نقش مهارت در انتخاب شغل

مهارت داشتن یعنی توانایی و ماهر بودن در یک کار است.مهارت ها موجب میشوند که شما را از شغل هایتان جدا کنند. در سالهای دور یکی از شکایت هایی که کارفرمایان نسبت به کارگرانشان داشتند ضعف توانایی آنها بوده است. هر چقدر شما مهارت و توانایی های زیادی در شغل تان داشته باشید، بهتر میتوانید شغل موردنظرتان را انتخاب کنید.

اگر مطمئن هستید در شغلی مهارت دارید، حتما به سراغ آن بروید و مهارت های لازم نسبت به آن را کسب کنید. یک نکته مهم که در با مهارت برابری میکند، استعداد هر فرد است که این استعداد موجب میشود فرد به مهارت خاص خودش پی ببرد.

نیاز بازار در انتخاب شغل

 

نیاز بازار در انتخاب شغل

احتمالا تا بحال افراد شغل های زیادی را انتخاب کرده اند. چه به آن علاقه دارند، و چه در ان مهارت و استعداد دارند. ولی باز هم سوالی که پیش می آید این است که کدام شغل بهتر است؟ اگر شما به شغلی علاقه داشته باشید و در بازار کار جای برای آن وجود نداشته باشد کارتان سخت میشود.

پس در اینجا نمی توانیم بیان کنیم که فقط علاقه و مهارت شرط انتخاب شغل میباشد. پس باید این مسئله هم مد نظرمان باشد که شغلی را انتخاب کنیم که بازار کار به آن نیاز داشته باشد. و در راستای مهارت و علاقه ما هم قرار گرفته باشد. زمانی که ما بتوانیم به زندگی دیگران رونق دهیم، در نهایت زندگی خودمان را هم رونق داده ایم. زیرا از این نظر توجه بازار کار به این قضیه بسیار مهم است. یعنی شما توانسته اید بر حسب نیاز دیگران شغل تان را انتخاب کنید.

چکیده

ما توی تیم راز ثروت برای شما بیان کردیم که چگونه میتوانید شغل مورد علاقه خود را انتخاب کنید. و انتخاب کردن شغل چه معیارهایی دارد. شما باید در مورد هر شغلی که میخواهید انتخاب کنید اطلاعاتی از قبل داشته باشید. تا در آینده با مشکل مواجعه نشوید.برای اینکه بدانید در شغلی که انتخاب می کنید مهارت کافی را دارید یا نه، باید وارد عمل شوید تا متوجه اصل موضوع شوید.

در رابطه با نیاز بازار کار، باید بدانید اگر بدانید افراد بیشتر با چه شغل هایی سرو کاردارند که بازار خوبی داشته باشند، حتما موفق میشوید. امیدواریم به شغلی که علاقه دارید، و مهارت ها و توانایی های لازم در آن را دارید، و مهمتر از همه شغل شما بتواند نیازهای افراد جامع را تامین کند. دست پیدا کنید. از اینکه ما را همراهی می کنید، سپاسگذاریم.

پاسخ دهید