چرا کارمان را به تعویق می اندازیم

تعویق انداختن کارها

چرا کارمان را به تعویق می اندازیم

مطمئنا برای همه ما پیش آمده که با وجود زمان اندکی که برای انجام کار بسیار مهمی داریم آن را به تعویق می اندازیم. باشگاه رفتن از سرماه، شروع رژیم گرفتن از شنبه و درس خواندن از اول ترم بعد از جمله این کارهایی است که هیچوقت عملی نمی شود. به تعویق انداختن کارهای مهم عادت بسیار بدی است که باید آن را ترک کنیم. در این مقاله با ما همراه باشید تا به شما دلیل به تعویق انداختن کارها و راهکارهایی برای غلبه بر آن را بگوییم.

۱- تنبلی

تنبلی از جمله مشکلاتی است که همه افراد اعم از پیر وجوان گرفتار آن هستند، تنبلی یعنی کاری را که امروز حتما باید انجام دهیم به زمان دیگری موکول کنیم. تنبلی هزینه های زیادی دارد از جمله اینکه باعث کاهش بازدهی و راندمان فرد می شود و استرس زیادی را به فرد وارد می کند. برای کنار گذاشتن تنبلی و جلوگیری از به تعویق انداختن کارها به اینصورت عمل کنید: بعد از اینکه مقدمات را برای انجام کار موردنظرتان فراهم کردید به سرعت وارد عمل شوید و با صبر و تحمل کار را انجام دهید و در صورت نیاز از دیگران کمک بگیرید. افکار منفی و انتظارات بیش از حد را از خودتان دور کنید و مثبت اندیش باشید و کار را با موفقیت به پایان برسانید و به این صورت از به تعویق انداختن کارها جلوگیری کنید.

۲- ترس از شکست خوردن

ترس از شکست یکی از دلایلی که افراد به دلیل آن از دنبال کردن رویاها و آرزوهایشان دست می کشند و وارد عمل نمی شوند و کارهایشان را به تعویق می اندازند. اما شما باید به این نکته توجه داشته باشید که شکست، پلی است به سمت پیروزی و نباید از آن فرار کرد بلکه باید از آن تجربه گرفت. از شکست نترسید و اقدام کنید و کارهایتان را به تعویق نیاندازید.

۳- بی علاقه بودن

بی علاقگی از بعضی از کارها یا برخی شرایط یکی از دلایلی است که موجب می‌شود ما از انجام کاری دوری کنیم و تا حد ممکن آن را به تاخیر بیندازیم. این تنفر می‌ تواند دلایل مختلفی داشته باشد اما در نهایت، خروجی آن فرار از انجام کار و قرار گرفتن در شرایطی است که نسبت به آن احساس بد یا تنفر داریم.

۴- چندوظیفگی

تعویق انداختن کارها

کارهای ناتمام زیاد همواره با خود انرژی منفی دارند. تا زمانی که کارهای ناتمام زیادی داریم گویی بار سنگینی را بر دوش خود حمل می‌ کنیم که دائما موج های منفی در جهت تخریب اعتماد به نفس و احساس خود ارزشمندی به ما روانه می‌ کند. زمانی که شروع می‌ کنیم به تکمیل کردن کارهای ناتمام، رفته رفته می‌ بینیم که احساس سبکی و رهایی بیشتری داریم و بیشتر به خود می‌ بالیم. انجام کارهای ناتمام به ما شهامت، پویایی و اعتماد به نفس می‌ دهد و موجب می‌ شود راحت‌ تر و روان‌ تر به استقبال چالش‌ های جدید برویم.

۵- نداشتن مهارت مدیریت زمان

مدیریت زمان یکی از لوازم ضروری عصری است که ما در آن زندگی می کنیم. مدیریت زمان این توانایی را به ما میدهد که از زمان خود به نحواحسنت استفاده کرده و بتوانیم کارهایمان را در زمان مناسب خود به پایان برسانیم، اما گاهی افراد به دلیل نداشتن این مهارت کارهایشان را روی هم تلنبار می کنند و نمی توانند آنها را در زمان مناسب خود به درستی انجام دهند. از جمله تکنیک های مهم مدیریت زمان این است که روی مهم ترین کارهایتان تمرکز کنید و به ترتیب اولویت آن ها را مرتب کنید و انجام آن ها را به تعویق نیندازید و برای هر کدام بازه زمانی مشخصی را در نظر بگیرید. مشخص کردن محدوده زمانی حتی اگر مجبور شوید آن را افزایش دهید تمرکزتان را بیشتر می کند و در نتیجه کارهایتان را به بهترین نحو انجام می دهید.

چکیده
دلایل زیادی وجود دارد که کارمان را به تعویق می‌ اندازیم؛ ممکن است که ما تصورات زیادی در ذهنمان داشته باشیم که باعث احساس آشفتگی، بی‌ علاقگی به کار، مقاومت، ترس از کار، ترس از شکست، احساس خستگی، بیماری یا گیج شدن توسط وظایف دیگر می‌ شود. امیدواریم از این مقاله نیز نهایت استفاده را برده باشید. از اینکه با ما همراه بودید از شما سپاسگزاریم.

پاسخ دهید