مراحل راه اندازی قنادی

مراحل راه اندازی قنادی

مراحل راه اندازی قنادی ، شغل قنادی با طبخ و تهیه انواع کلوجه ها ، شیرینی ها ، کیک ها و … و ارائه اون توی ویترین فروشگاه مخصوص ( قنادی ) از مشتریان خود اجرتی را به عنوان هزینه های تولید و سود کسب و کار دریافت می کنند. با راز ثروت تمام مراحل راه اندازی قنادی را یاد بگیرید.

قناد کسیت؟

قناد شخص آموزش دیده و متبهر در طبخ انواع شیرینی ها و کیک هاست که به تهیه مواد اولیه در کارگاه شیرینی پزی تقدام به پخت انواع شیرین ها و دسر ها کرده و بدون وجود قنادی ماهر ، راه اندازی شغل شیرینی پزی چندان معنایی ندارد ، هر چند شما می توانید بدون استخدام قناد ، شغل قنادی کاملی داشته باشید و تنها بر جنبه های فروشندگی آن تکیه کنید.

کسب‌وکار قنادی به چند نوع تقسیم می‌شود؟

 پربیننده ترین
چهار تغییر دائمی در فضای کسب و کار/ کرونا و افزایش نقش‌آفرینی زنان در اقتصاد
مشخصات کارمندان ۵ سال آینده
چگونه می‌توان به یک مدیر نوآوری بزرگ تبدیل شد؟
دورکاری؛ تحول اجتناب‌ناپذیر کار در پساکرونا
نقاشی ساختمان؛ کسب و کاری رنـگـارنـگ
این کسب‌وکار مانند بقیه به چندین شاخه مختلف تقسیم نمی‌شود. در واقع، تقسیم‌بندی در خود محل اتفاق می‌افتد. یک قنادی می‌تواند به دو بخش تقسیم شود: فروشگاهی و کارگاهی. خیلی از قنادی‌ها برای افزایش فروش و به اصطلاح جور کردن جنس، اقدام به فروش شکلات، کلاه تولد، شمع و غیره می‌کنند.
بخش کارگاهی که در یک محیط بسته و بهداشتی انجام می‌شود، خود قنادی اقدام به تولید انواع شیرینی مخصوص به خود را می‌کند. حالا این کارگاه می‌تواند پشت مغازه باشد یا دورتر و هر روز با استفاده از وانت و غیره شیرینی‌های تازه را انتقال دهد. البته همه قنادی‌ها کارگاه ندارند، بعضی از بیرون شیرینی‌ها را می‌خرند و فقط فروشنده هستند.
مسلماً اگر یک قنادی خودش تولیدکننده اول باشد، فروش بیشتری خواهد داشت. به هرحال، مردم به شیرینی سراهایی که تمامی مدل‌های مختلف شیرینی زیر نظر خودش تولید می‌شود، بیشتر اعتماد می‌کنند.

چقدر سرمایه برای راه‌اندازی این کسب‌وکار لازم است؟

مبلغ دقیقی نمی‌توان برای راه‌اندازی این کسب‌وکار تعیین کرد. مشخص کردن رقم دقیق به محیط کار، فروشگاه و اندازه متراژ آن بستگی دارد. شخصی که قصد دارد مکانی مانند قنادی اجاره کند و خودش تولید کننده باشد، حداقل باید برای موارد زیر هزینه کند:
مسلماً هزینه اجاره مغازه در هر شهری مجزاست. اول از همه شما باید تعیین کنید که چه متراژ مغازه و کارگاه نیاز دارید. تعیین اندازه دقیق کارگاه هم بستگی به ظرفیت فروش شما در نقطه شهری بستگی دارد. گاهی فلان نقطه شهر، خیلی کشش فروش شیرینی ندارد، پس نیازی به اجاره مکان بزرگ و خرید لوازم زیاد نیست؛ اما اگر در یکی از شلوغ‌ ترین نقطه‌ها باشید، مسلماً با یک مکان کوچک نمی‌توانید خیلی درآمد بالایی به دست بیاورید. پس در قدم اول، باید موقعیت سنجی و بررسی جمعیت داشته باشید.
به هرحال، تعدادی دستگاه وجود دارد که شما بدون در نظر گرفتن اندازه متراژ باید در فروشگاه و کارگاه خود داشته باشید. اولین مورد یک فر است که اکنون هزینه‌ای حدود ۴۵ تا ۵۰ میلیون تومان دارد. میکسر ۵۰ کیلویی که هزینه خرید آن حدود ۱۵ میلیون تومان است. برای خرید سردخانه ۱۵ متری و یخچال به ترتیب باید رقمی حدود ۶۰ و ۱۰۰ میلیون تومان هزینه کنید. آخرین مورد هم وسایل کیک سازی است که حداقل ۳۰ میلیون تومان می‌شود. البته شاید بتوان بعضی از این ابزارها را با قیمت پایین‌تری تهیه کرد؛ اما آن‌چنان اختلافی ندارد.

دستگاهها و تجهیزات لازم برای شغل قنادی و  شیرینی پزی

مراحل راه اندازی قنادی

۱- یخچال  و ویترین صنعتی قنادی
۲- فر بزگ قنادی
۳- دستگاه همزن برقی صنعتی
۴- مخلوط‌ کن بزرگ صنعتی
۵- دستگاه وارمر شکلات ذوب کن
۶- میزکار استیل فست فود
۷- یخچال و ویترین بستنی
۸- یخچال بستنی زیر صفر

سایر اقلام مورد نیاز شغل قنادی و شیرینی پزی

علاوه بر تجهیزاتی که در بالا به آنها اشاره نمودیم ،  به تجهیزات دیگری نیز نیاز دارید اعم از وسایل سرمایشی و گرمایشی انواع قابلمه و ضروف و همزن ، انواع قالب های کیک ، ویترین و قفسه بندی مغازه شیرینی فروشی ، که سرمایه مورد نیاز شغل شیرینی فروشی را بسیار بالا می برد.
با این وجود در صورتیکه قصد نموده اید این کسب و کار را راه اندازی نمایید ، می توانید تنها با فروشندگی شروع کنید و تنها بر روی فروش انواع کیک و شیرینی و بستنی و انواع خشکبار و آجیل تمرکز نمایید.
با تامین و تهیه انواه کیک و شیرینی و بستنی از مراکز ولیدی ، هزینه های راه اندازی شغل قنادی را تا یک سوم راه اندازی تمام و کمال آن ، کاهش داده و مطمئن قدم بردارید.

 سرمایه لازم برای جذب نیروی انسانی ماهر

با توجه به حجم سرمایه گذاری و سیاست های فروش شما حداقل به یک سرآشپز ( شیرینی پز) ماهرو دو کارگر و یک یا چند روشنده ماهر نیز نیاز خواهید داشت. هر چند با برونسپاری تولید محصولات عرضه شده در این کسب و کار به کارگاههای تولیدی و ارائه سفارش به آنان و خوداشتغالی به فروشندگی ، می توان از تمامی این هزینه ها مصون ماند اما برای ارتقای کسب و کار خود و تولید و فروش روزانه بالا ، به این حجم از سرمایه گذاری نیاز دارید.
مراحل راه اندازی قنادی

برای راه اندازی قنادی و شیرینی پزی به چه مهارت هایی نیاز است؟

مهارت فروشندگی و بازاریابی از جمله مهارت مورد نیاز تمامی مشاغل سنتی است و شغل شیرینی فروشی نیز از این قاعده مستثنی نیست.
مهارت شیرینی پزی و آشنایی با طرز تهیه انواع کیک از جمله مهارت های لازم و ضروری این کسب و کار است.
علاوه بر مهارت های شیرینی پزی ، مهارت های هنری در تزیین انواع کیک و شیرینی نیز می تواند به رشد و ترقی کسب و کار شما کمک کند.
آشنایی با مواد و تکنیک های استفاده از آن در این شغل بسیار حیاتی است.
داشتن حس و نیروی خلاقیت در خلق شیرین های جدید ، رمز موفقیت بسیاری از فعالان در این عرصه می باشد.
بسته بندی و چینش تمیز و مرتب شیرینی و بر خورداری از سلیقه و صبر و حوصله به این کسب و کار بسیار کمک می کند.

سود قنادی و شیرینی فروشی چگونه محاسبه می شود؟

حاشیه سود عبارت است از مابه التفاوت قیمت تمام شده تولید هر کیلو کیک و شیرینی و قیمت فروش آن به مشتری که با کم کردن هزینه های مواد اولیه ، هزینه های انرژی ، هزینه های نیروی انسانی و … محاسبه می گردد.
یکی از جنبه های فوق العاده شغل قنادی سود بدست آمده از جعبه های شیرینی است که معادل قیمت شیرینی و کیک ها فروخته میشوند.قیمت تمام شده هر کیلو جعبه حدود ۴ هزار تومان است که قیمت فروش آنها هنگام فروش کیک و شیرینی گاها تا ۳۰ هزار تومان بر اساس قیمت شیرینی که در آنها چیده میشود محاسبه می گردد.
با یک محاسبه سرانگشتی سود بدست امده از محل فروش همین جعبه های شیرینی عددی شگفت انگیز خواهد بود که در نگاه اول اصلا به چشم نمی آید.
مراحل راه اندازی قنادی

سود ماهانه شغل شیرینی فروشی چقدر است؟

سود ماهانه قنادی به حجم فروش ماهانه ، سیاست های قیمت گذاری شما ، منطقه ای که در آن فعالیت دارید ، کیفیت و وضعیت برندسازی توسط شما ، قیمت تمام شده مواد اولیه و … بستگی دارد اما باید گفت بطور میانگین بین ۲۵ الی ۵۰ درصد بابت تولید هر کیلو شیرینی از قیمت ارائه شده آن به مشتری ، سود عاید کارفرما شده که پس از کم کردن هزینه های رهن و اجاره ، نیروی انسانی ، هزینه های انرژی و … حدود ۱۵ الی ۲۰ درصد سود عاید کارفرما می شود که در نوع خود بسیار عالی است.
پیاده سازی چهارچوبی برای کسب و کار
قدم اول؛ تعیین هدف از راه اندازی قنادی
قدم دوم؛ موفقیت بیشتر با استراتژی های از پیش تعیین شده
قدم سوم؛ به کار گیری نیروی متخصص
قدم چهارم؛ ایجاد انگیزه در کارکنان با تعیین حقوق و مزایا
قدم پنجم؛ تلاش برای بهتر دیده شدن
قدم ششم؛ رضایت مشتری شرط ماندگاری شما در میان رقبا

مراحل اخذ مجوز در راه اندازی قنادی

پس از انجام اقدامات کلی نوبت به آن رسیده است که برای اخذ مجوز کار به اتحادیه صنف قنادان مراجعه کنید. شیرینی پزی شامل تهیه انواع شیرینی های تر، خشک، کیک، بیسکویت، شکلات و…است پس از مراجعه به واحد صنفی مربوطه مقررات و قوانینی به شما گوشزد می شود که در برای راه اندازی قنادی ملزوم به رعایت آن ها هستید. در ادامه به شرح آن ها می پردازیم.

مراحل صدور جواز کسب برای راه اندای قنادی:

مرحله اول

۱-ارائه کتبی درخواست متقاضی برای پروانه کسب
۲-ثبت درخواست متقاضی و ارائه رسید به وی
۳-بازدید از محل واحد صنفی توسط کمیسیون بازرسی اتحادیه و ارائه گزارش
۴-بررسی درخواست متقاضی در جلسه هیئت مدیره و ارائه پاسخ کتبی به شخص

مرحله دوم

در این مرحله بایستی یکی از مدارک گفته شده جهت تعیین وضعیت ملکی به صنف قنادان ارائه شود:
-سند مالکیت به نام متقاضی
-اجاره نامه رسمی به نام متقاضی
-اجاره نامه عادی (با اخذ تعهد محضری) به نام متقاضی
-مبایعه نامه به نام متقاضی
-حکم قطعی دادگاه مبنی بر الزام به تنظیم سند اجاره
-رسید پرداخت اجاره بهای معتبر
-قرارداد اجاره محل کسب با ادارات و سازمان های دولتی، نهادها، شهرداری، شرکت های تعاونی مسکن و شرکت های خاص صنفی، شرکت های تحت پوشش سازمان های دولتی و نهادها

ارائه یکی از مدارک زیر جهت تعیین وضعیت نظام وظیفه آقایان برای دریافت جواز کسب الزامی است:

-ارائه گواهی پایان خدمت
-ارائه گواهی معافیت دائم
-ارائه گواهی اشتغال به تحصیل
-ارائه گواهی معتبر مبنی بر داشتن معافیت پزشکی از خدمت
-ارائه دفترچه آماده به خدمت بدون مهر غیبت در مدت اعتبار آن

مراحل اخذ جواز تجاری برای راه اندازی قنادی

ارائه سایر مدارک ذیل:

-کپی تمام صفحات شناسنامه
-کپی کارت ملی
-کپی مدرک تحصیلی یا حداقل سواد خواندن و نوشتن ( به استثنا متقاضیانی که سن آن ها بیشتر از ۵۰ سال باشد)
-دوازده قطعه عکس پرسنلی جدید ۳*۴
-واریز فیش به مبلغ حداکثر تا سقف ۵ برابر حق عضویت اتحادیه در سال اول و برای حق ورودی که از مبلغ ۳٫۰۰۰٫۰۰۰ ریال عدول ننماید.
-واریز فیش به مبلغ ۳۰٫۰۰۰ ریال به حساب ۲۱۷۳۳۰۰۸ خزانه کشور

مرحله سوم

-گواهی مرکز بهداشت شهرستان و ارائه کارت معاینه پزشکی فردی جهت صنوف مشمول (موادر خوردنی، آشامیدنی، بهداشتی و آرایشی)
-گواهی عدم اعتیاد به مواد مخدر
-گواهی عدم سوء پیشینه کیفری
-موافقت اداره نظارت بر اماکن نیروی انتظامی
-گواهی گذراندن دوره آموزش (حداقل ۱۰ ساعت) از موسسه آموزشی معتبر (مورد تایید کمیسیون نظارت شهرستان مربوط)
-ارائه هرگونه مدرک مبنی بر تشکیل پرونده یا ارائه هر یک از اوراق پرداخت مالیاتی
-گواهینامه مهارت فنی جهت مشاغل مندرج در آئین نامه تبصره ذیل ماده ۱۳ قانون
-اختصاص کد شناسه ده رقمی (ملت کارت) و الصاق آن به پروانه کسب(جواز کسب)
-اختصاص برچسب شناسه صنفی مطابق با کد ده رقمی

مرحله چهارم

پروند بایستی توسط رئیس و یا نابت رئیس اتحادیه بررسی گردد.

مرحله پنجم

در نهایت پروانه کسب و یا جواز کسب شما برای راه اندازی قنادی با رعایت مراحل ذکر شده صادر و تحویل شما می گردد.

پاسخ دهید