بهترین لحظات زندگی از نگاه چارلی چاپلین

بهترین لحظات زندگی از نظر چارلی چاپلین

بهترین لحظات زندگی از نگاه چارلی چاپلین

 چارلی چاپلین و چارلی، یکی از پر طرفدارترین، مشهورترین بازیگران و کارگردانان سینما و همچنین آهنگساز  هالیوود و برندهٔ جایزه اسکار است. بیشتر فیلم‌های چارلی چاپلین  کمدی و صامت هستند. در این مقاله قصد داریم بهترین لحظات زندگی از نگاه چارلی چاپلین را برای شما بیان کنیم، با ما همراه باشید.

بیوگرافی چارلی چاپلین

در زندگینامه ی چارلی چاپلین اینگونه آمده است که: طبق ادعای خود چارلی، او در سال ۱۸۸۹ در محله‌ ای در جنوب لندن متولد شده‌ است. چارلی چاپلین مهمترین و تأثیرگذارترین شاگرد مک سنت و فرزند یک نمایشگر تالارهای محلی موسیقی انگلیسی به نام جرالدین چاپلین بود. والدین چارلی هر دو از هنرمندانی در سالن بزرگ شهر لندن بودند و هر دو بازیگر و آوازه‌ خوان، اما قبل از آنکه او سه ساله شود از هم جدا شدند. چارلی چاپلین آواز خواندن را از مادرش آموخت. بعدها مادرش دچار بیماری روانی میشود و در یک آسایشگاه در حوالی لندن بستری میشود.

اما پدرش زمانی که چارلی چاپلین ۱۲ ساله بود، فوت کرد. زمانی که مادرش در یکی از اجراهای زنده تئاتر که برای سربازان اجرا میشد، جسمی به سر وی برخورد کرد و آسیب دید، چارلی چاپلین ۵ ساله روی صحنه رفت و تماشاچیان عصبانی را با خواندن آهنگی سرگرم و آرام کرد. با بستری شدن مادر وی، چارلی و برادرش رابطهٔ عمیق تری پیدا نمودند و هر دو با استعداد بالایی که داشتند در همین سالن قدیمی که پدر و مادرشان در آن کار می‌ کردند، مشغول به کار شدند.

چارلی چاپلین در سال ۱۹۱۰ به آمریکا رفت و با برادرانش استودیو چاپلین را تأسیس نمودند. در سال ۱۹۲۸ مادر چاپلین، درست در زمانی که هفت سال از انتقال وی توسط پسران به هالیوود می‌ گذشت، از دنیا رفت. بعدها چارلی از وجود برادری ناتنی از سمت مادر آگاه ‌شد به نام ویلر دریدن که این برادر نیز به مابقی برادران در هالیوود و استودیو چاپلین ‌پیوست. چارلی چاپلین یهودی‌ زاده فقیری بود که دوران کودکی را در دشواری و تنگدستی گذراند و در اولین سال‌ های شکوفایی سینما در امریکا، با تکیه بر خلاقیت و استعداد خود به اوج شهرت رسید.

بهترین لحظات زندگی از نگاه چارلی چاپلین

در سال ۱۹۱۳ بازی چاپلین در آمریکا مورد توجه یکی از فیلمسازان قرار می‌ گیرد و از آن پس با شرکت فیلمسازی کی استون همکاری میکند. چارلی چاپلین نخستین فیلمش را با نام ساختن یک زندگی که فیلم کمدی بود در سال ۱۹۱۴ آغاز نمود. در این کمپانی و با این فیلم او به شهرت رسید. به تدریج چاپلین به محبوب‌ ترین هنرمند تاریخ سینما تبدیل گردید و تهیه‌ کنندگی آثارش را نیز بر عهده گرفت. در ۱۹۱۳، هنگامی که با دستمزد ۱۵۰ دلار در هفته در کمپانی کی استون استخدام شد، یک بازیگر سیار نمایش‌ های وودویل امریکایی بود.

در نخستین فیلمی که به نام در تلاش معاش (۱۹۱۴) برای مک سنت بازی نمود، نقش یک شیک پوش تیپیک انگلیسی به او محول شد، اما با فیلم دومش، مخمصه غریب مبیل ۱۹۱۴، کارکتر یک ولگرد کوچولو را معرفی نمود، کارکتری که بعدها او را شهره آفاق ساخت و به یک نماد جهانی سینمایی از یک فرد عامی در دوران ما بدل کرد. چارلی چاپلین در کمپانی کی استون در ۳۴ فیلم کوتاه و ۶ حلقه‌ ای داستانی با عنوان رمانس ناکام تیلی (۱۹۱۴) به کارگردانی مک سنت بازی کرد و کاراکتر این دلقک ریزنقش محزون را به تدریج پرورش داد. شخصیتی با کفش هایی که برایش بزرگ بودند، شلواری گشاد و کتی تنگ که کلاه لبه‌ دار دربی بر سر می گذاشت.

شخصیت پردازی درخشان چارلی، همراه با حرکات پانتومیم که وی تبحر بی‌ مانندی در آن داشت، از ولگرد کوچولو انسانی ساخت که با جهان پیرامون خود به کلی بیگانه است. از جمله مشهورترین فیلمهایی که چاپلین در کمپانی اسانی ساخت، می‌ توان به ولگرد، شغل، بانک، شبی در نمایش اشاره نمود. این فیلم‌ ها در سال ۱۹۱۵ ساخته شدند. این فیلم‌ ها چندان مورد استقبال قرار گرفتند که چارلی سال بعد درخواست هفته‌ ای ۱۰ هزار دلار به اضافه پیش پرداختی معادل ۱۵۰۰۰۰ دلاری پس از امضای قرارداد برای ساختن ۱۲ فیلم برای کمپانی میو چوال را نمود.

معروف‌ ترین فیلم‌ های چاپلین در کمپانی میوچوال عبارتند از: بازرس فرودگاه ۱۹۱۶، مامور آتش نشانی ۱۹۱۶، ساعت یک صبح ۱۹۱۶، سر سره بازی ۱۹۱۶، سمساری ۱۹۱۶، خیابان اوباش ۱۹۱۷، مهاجر ۱۹۱۷، ماجراجو ۱۹۱۷٫

چارلی چاپلین در سال ۱۹۱۹ به همراهی تعدادی از دوستان سینمایی‌ اش اتحادیه سینماگران را تأسیس نمود. آن زمان این فرصت برای او پدید آمده بود تا پس از سالها، به دل مشغولی‌ های خود بپردازد و فارغ از نظام مافیایی حاکم بر هالیوود، حرف دل خویش را به زبان تصویر بیان نماید. بسیاری چارلی چاپلین را تنها یک کمدین موفق می‌ دانند حال آنکه او در طول زندگانی خود در زمینه موسیقی نیز استعداد فراوانی از خود نشان داد. ساخت موسیقی فیلم کار عادی وی بود و توانست در مجموع موسیقی ۲۳ فیلم را به پایان برساند. موسیقی فیلم لایم لایت ساخته چالین در سال ۱۹۷۲ برنده جایزه اسکار شد.

بهترین لحظات زندگی از نظر چاپلین

شخصیت چارلی چاپلین بیشتر به عنوان “آواره” شهرت یافت که در زبانهای مختلف دنیا مفهومی به مانند فردی ولگرد با رفتارهای پیچیده اما بزرگ منشانه داشت. در سال ۱۹۱۵ وی با یک کمپانی تازه قرارداد بست و مشغول ساخت فیلم‌ های بلندتری شد. در سال ۱۹۱۶ کمپانی فیلم موچوال مبلغ ۶۷۰ هزار دلار با چاپلین قرارداد بست و در مدت ۱۸ ماه او ۱۲ فیلم بلندمدت کمدی برای آنها ساخت که در این نوع از ویژگی ممتازی در تاریخ سینما برخوردار بودند. در واقع تمام فیلم‌ های که در این کمپانی ساخته شد، به یک اثر کلاسیک سینمای کمدی تبدیل شدند.

در پایان این سالها آمریکا وارد جنگ جهانی شد و چاپلین دورهٔ جدیدی از سینمای خود را با دوستانش آغاز نمود. از سال ۱۹۱۸ چاپلین در استودیو خود مشغول به کار شد. تمام فیلم های پیشین دوباره ویرایش و کات شدند و در سال‌ های مختلف، موسیقی و تدوین جدید صورت گرفت. دیکتاتور بزرگ نخستین فیلم کاملاً ناطق چارلی چاپلین بود که در اوضاع نابسامان جهانی در دهه ۴۰، اثری ضد نازی بود. این فیلم در مورد دیکتاتوری اروپایی و در واقع تاریخچه زندگی آدنوید هینکل، دیکتاتور کشور خیالی تامانیا است که دست به کشتار یهودی‌ ها میزند و اروپا را درگیر جنگ میکند.

برخی این فیلم را نپسندیدند و برخی جنبه سیاسی آن را جدی و برخی آن را به قدر کافی جدی نگرفتند. با این حال این فیلم از نظر تجاری محبوبیت فراوانی پیدا نمود و چاپلین را همچنان به عنوان یک ستاره در اوج نگاه داشت. سر انجام، سر چارلز اسپنسر چاپلین ۲۵ دسامبر سال ۱۹۷۷ در سن ۸۸ سالگی درگذشت.

برخی از افتخارات چارلی چاپلین

۱- برنده جایزه اسکار بهترین موسیقی ارجینال برای فیلم لایم لایت در سال ۱۹۷۳
۲- نامزد دریافت جایزه اسکار در رشته‌های بهترین فیلم، بهترین فیلمنامه ارجینال و بهترین بازیگر نقش اول برای فیلم دیکتاتور بزرگ در سال ۱۹۴۱
۳- نامزد دریافت جایزه اسکار در رشته بهترین فیلم نامه ارجینال برای فیلم موسیو وردو در سال ۱۹۴۸
۴- دریافت جایزه اسکار بهترین دستاورد هنری برای فیلم سیرک در سال ۱۹۲۹
۵- دریافت جایزه افتخاری یک عمر فعالیت هنری در سال ۱۹۷۲
۶- برنده جایزه افتخاری شیر طلایی از جشنواره ونیز در سال ۱۹۷۲

چند مورد از فیلم‌ های چارلی چاپلین

۱- آتش‌ نشان
۲- ماجراجو
۳- یک زندگی سگی
۴- پسر بچه
۵- دیکتاتور بزرگ
۶- سیرک
۷- شهر نورانی می‌ شود
۸- عصر جدید
۹- مغازه وسیقه گذاری
۱۰- دریا
۱۱- غریبه
۱۲- یک زن
۱۳- بانک
۱۴- سرسره بازی
۱۵- خیابان آرام

بهترین لحظات زندگی از نظر چارلی 

بهترین لحظات زندگی از نگاه چارلی چاپلین

عاشق شدن
آنقدر بخندی که دلت درد بگیره
بعد از اینکه از مسافرت برگشتی ببینی
هزار تا نامه داری
برای مسافرت به یک جای خوشگل بری
به آهنگ مورد علاقت از رادیو گوش بدی
به رختخواب بری و به صدای بارش بارون گوش بدی
از حموم که اومدی بیرون ببینی حو له ات گرمه !
آخرین امتحانت رو پاس کنی
کسی که معمولا زیاد نمی بینیش ولی دلت
می خواد ببینیش بهت تلفن کنه
توی شلواری که تو سال گذشته ازش استفاده
نمی کردی پول پیدا کنی
برای خودت تو آینه شکلک در بیاری و
بهش بخندی !!!
تلفن نیمه شب داشته باشی که ساعتها هم
طول بکشه
بدون دلیل بخندی
بطور تصادفی بشنوی که یک نفر داره
از شما تعریف می کنه
از خواب پاشی و ببینی که چند ساعت دیگه
هم می تونی بخوابی !
آهنگی رو گوش کنی که شخص خاصی رو به یاد شما
می یاره
عضو یک تیم باشی
از بالای تپه به غروب خورشید نگاه کنی
دوستای جدید پیدا کنی
وقتی “اونو” میبینی دلت هری
بریزه پایین !
لحظات خوبی رو با دوستانت سپری کنی
.کسانی رو که دوستشون داری رو خوشحال ببینی
یه دوست قدیمی رو دوباره ببینید و
ببینید که فرقی نکرده
عصر که شد کنار ساحل قدم بزنی
یکی رو داشته باشی که بدونید دوستت داره
یادت بیاد که دوستای احمقت چه کارهای
احمقانه ای کردند و بخندی
و بخندی و ……. باز هم بخندی
اینها بهترین لحظه‌های زندگی هستند
قدرشون رو بدونیم
زندگی یک هدیه است که باید ازش لذت برد
نه مشکلی که باید حلش کرد

چاپلین می گوید :
وقتی
زندگی ۱۰۰ دلیل برای گریه کردن
به تو نشون میده
تو ۱۰۰۰ دلیل برای خندیدن
به اون نشون بده

چکیده

چارلی چاپلین یکی از هنرمندان موفق، در راستای تئاتر، سینما و… بود. شخصیت چارلی در میان مردم طوری اتفاق فتاده که همه چارلی چاپلین را بعنوان یک مرد ولگرد می شناسند. از نظر چارلی چاپلین نباید بهترین لحظات زندگی را از دست داد، شادی و خنده رویی مهمترین رمز خوشبختی هر فرد در زندگی میباشد. در این مقاله بیوگرافی و بهترین لحظات زندگی از نگاه چارلی چاپلین را برای شما بیان نموده ایم. امیدواریم لذت برده باشید، از اینکه با ما همراه بودید از شما سپاسگذاریم.

 

پاسخ دهید