طرز تهیه دو نوع کوکوسبزی

طرز تهیه دو نوع کوکوسبزی

طرز تهیه دو نوع کوکوسبزی ، برای درست کردن یک کوکو سبزی بسیار خوشمزه نیاز است که موادی را آماده کنیم که  از سبزی ها تازه باشند سایت راز ثروت را همراهی کنید تا برای شما از طرز تهیه این غذای سریع و خوشمزه صحبت کنیم

مواد لازم مقدار مورد نیاز

سبزی ۲ لیوان
تخم مرغ ۴ عدد
پیاز رنده شده نگینی ۱ عدد
گردوی خرد شده ۴ قاشق غذاخوری
نمک میزان لازم
اندکی فلفل
زرد چوبه به میزان لازم
روغن حیوانی
مقدار کافی
سبزی ها شامل (گشنیز،تره ،جعفری ،شوید) می باشد.

طرز تهیه دو نوع کوکوسبزی

طرز تهیه کوکو سبزی :

سبزی کوکو را پس از شستن و خرد کردن با تخم مرغ ، پیاز ، گردوی خرد شده و نمک و ادویه های دیگر مخلوط کنید

و خوب هم بزنید تا کاملا یکدست شوند و غلظت آن مانند ماست شود.

سپس ماهیتابه ای را انتخاب کنید که مناسب حجم مایه کوکو باشد.

آن را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن کف آن بریزید تا تابه چرب شود.

ترجیحا سعی کنید جنس تابه تان از تفلون و یا تابه رژیمی باشد.

بعد از داغ شدن روغن ،مایه کوکو را درون تابه بریزید و با پشت قاشق سطح آن را صاف کنید به طوری که ضخامت کوکو در همه جای تابه یکسان باشد.

سپس در تابه را ببندید تا کوکو با حرارت ملایم مغز پخت شود .

نکته

بهتر است از شعله پخش کن در زیر تابه استفاده کنید تا حرارت در همه جا یکسان باشد.

وقتیمایه کوکو خودش را گرفت و یک طرف آن سرخ شد برای راحتی کار آن را به ۴ قسمت برش بزنید

و به آرامی برگردانید تا طرف دیگر آن هم سرخ شود.

اگر هم دوست داشتید به مدل های دیگری کوکو را برش بزنید

از بشقاب یا سینی شبیه به شکل تابه استفاده کنید تا برگرداندن کوکو ساده تر شود و کوکو را به همان شکل کامل برگردانید.

بعد از برگرداندن کوکو لازم نیست که درب تابهرا بگذارید و بعد از چند دقیقه که طرف دیگر کوکو سرخ شد ، حرارت زیر آن را خاموش کنید و در ظرف مورد نظر تان سرو کنید و به اندازه های دلخواه برش بریزید .

طرز تهیه دو نوع کوکوسبزی

نکات کلیدی در مورد کوکو سبزی :

برای اینکه کوکو سبزی شما خوشمزه تر شود از زرشک و گردوی خرد شده داخل آن استفاده کنید.

برای این کار گردو ها را طوری خرد کنید که پودر نشوند و زرشک ها را هم از قبل بشویید تا آبی نداشته باشند.

در هنگام ریختن مایه کوکو ، روغن داخل ماهی تابه باید کاملا داغ شده باشد تا هنگام پشت و روکردن خرد نشوند.

برای خوش طعم تر کردن کوکو از ماست استفاده کنید تا بافت کوکو لطیف شود ،

آب ماست را حتما بگیرید و یا از ماست چکیده استفاده کنید.

همچنین میتوانید از یک قاشق غذا خوری شیر هم استفاده کنید.

.

اضافه کردن مقداریبیکینگ پودر باعث یکدست تر شدن بافت کوکو میشود .

سعی کنید سبزی کوکو را از قبل تفت دهید چون هنگام پخت فقط دو روی کوکو سرخ میشود و مواد داخل خام میماند.

سبزی کوکو را با کره تفت دهید تا طعم و عطر متفاوتی داشته باشید.

سبزی کوکو را خیلی ریز خرد نکنید چون در طعم آن تاثیر خواهد گذاشت و طعم خوبی نخواهد داشت.

و حتما از سبزی تازه استفاده کنید.

سبزی کوکو شامل گشنیز ، تره ، جعفری و شوید است و اندازه این سبزی ها با هم متفاوت است

و بیشترین قسمت سبزی کوکو را تره تشکیل می دهد و بعد به ترتیب جعفری و گشنیز و شوید .

دقت کنید بیشتر از حد از گشنیز استفاده نکنید چون باعث تلخی کوکو میشود.

طرز تهیه دو نوع کوکوسبزی

نکات تکمیلی در مورد کوکو سبزی

کوکو سبزی جزو انواع کوکو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۵دقیقه میباشد .
کوکو سبزی را می توانید در وعده نهار – میان وعده – شام – پیش غذا – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

کوکو سبزی مجلسی

 

مواد اولیه:

فلفل به میزان لازم

نمک به میزان لازم

سبزی ( کوکو ی ریز شده) ۱۰۰ گرم

آرد سیب زمینی ۲ قاشق غذاخوری

پیاز ۱ عدد

تخم مرغ ۴ عدد

آب ۱ پنجم لیوان

نان باگت ۱ عدد

روغن به میزان لازم

طرز تهیه کوکو سبزی با نان باگت

۱٫ابتدا در ظرفی مناسب آرد سیب زمینی ، آب، تخم مرغ و پیاز رنده شده را با هم مخلوط کرده و خوب هم میزنیم تا یکدست شود.

سبزی کوکو و نمک و فلفل را به آن می افزاییم و بازهم می زنیم.سعی کنید موادتان را آنقدر بزنید تا مخلوط یکدست و یک رنگی داشته باشید.

۲٫ روغن را در تابه ای می ریزیم و داغ می کنیم.نان باگت را به صورت حلقه های ۲تا ۳ سانتی متری برش می زنیم و وسط آن را خالی میکنیم.

حلقه های نان باگت را در روغن می چینیم و با قاشق از مواد کوکو داخل آنها می ریزیم. بعد از این که یکطرف کوکو سرخ شد پشت و رو می کنیم.

طرز تهیه دو نوع کوکوسبزی

نکات:

۱)در تهیه ی این شکل از کوکو می توان از نان باگت بیات هم استفاده کرد.

۲)میتوانید به مواد این کوکو زرشک یا گردو هم اضافه کنید.

۳)مواد داخل نان باگت را دور نریزید و آن را خشک کنید و به عنوان یک ارد سوخاری بسیار سالم و خوشرنگ استفاده کنید (برای طبخ ماهی و مرغ).

بیشتر بدانید از راز و رمز خوشمزه شدن کوکو سبزی

اولین نکته سبزی کوکو سبزی مجلسی است ، سبزی کوکو باید تازه باشد و به میزان مناسبی خرد شود ،

اگر سبزی کوکو خیلی ریز خرد شود کوکو خرد خواهد داشت و طعم آن هم خوب نخواهد شد

سبزی کوکو شامل تره ، گشنیز ، جعفری و شوید است .

نسبت این سبزی ها متفاوت است و بیشترین بخش سبزی کوکو را تره تشکیل می دهد و بعد به ترتیب جعفری و گشنیز و شوید .

برخی دستورهای کوکو سبزی اصلا شوید هم ندارد و با ترکیب تره و جعفری و گشنیز تهیه می شود .

اگر شوید سبزی زیاد باشد طعم آن بد خواهد شد و به تلخی میزند

در کوکو تقریبا به ازای هر یک پیمانه سبزی خرد شده از یک تخم مرغ متوسط استفاده نمایید

طرز تهیه دو نوع کوکوسبزی

کوکو سبزی مجلسی

استفاده از بیکینگ پودر سلیقه ای است ولی اگر در مواد کوکو باشد بافت آن بهتر خواهد شد ،

اگر تمایل ندارید از بیکینگ پودر استفاده نمایید آن را حذف کنید

از ماست استفاده کنید تا بافت کوکو لطیف شود و خوش طعم تر گردد ،

آب ماست را بگیرید و بهتر است از ماست چکیده استفاده کنید

از آرد گندم استفاده کنید و بهتر است آن را الک نمایید تا در مواد کوکو به هم نچسبد

زرشک و گردو دو طعم دهنده عالی و سنتی در کوکو سبزی است ، گردوها را ریز کنید ولی پودر نشوند و زرشک را بشویید و بگذارید آب آن برود

حتما از ادویه استفاده کنید ، اگر ادویه پلویی پرنیان را امتحان نکرده اید قبلا آن را آموزش داده ایم و در اینجا می توانید آموزش تهیه ادویه پلویی را داشته باشید

اضافه کردن کمی ادویه پلویی عطر متفاوتی به کوکوسبزی خواهد داد

برای سرخ کردن کوکو از کره هم بهره بگیرید تا طعم و عطر متفاوتی داشته باشید
طرز تهیه دو نوع کوکوسبزی

 

پاسخ دهید