رفتار درست در محیط کار

رفتار درست در محیط کار

 رفتار درست در محیط کار

اگر به تازگی در شرکتی شروع به کار کردید، و نگران این موضوع هستید، که چگونه در محیط کار رفتار کنید و نکات مثبت خود را به آنها نشان دهید. آیا قانون هایی برای برای رفتار درست داشتن در محیط کار است.؟ در هر مکانی باید رفتار متناسب با آنجا را رعایت کنیم. در محل کار هم این ویژگی وجود دارد. در محیط کار ازهمه ی افراد از قبیل کار فرما، کارمندان و همه افراد مشغول انتظار خاصی داریم.

در بعضی جاها نحوه برخورد صحیح در محیط کار را کارفرمایان تعیین میکنند. اما بعضی از آنها یکسان میباشند. در نتیجه میتوان گفت داشتن احساس مثبت و دور شدن از محیط منفی نکته اصلی رفتار در محیط کار است. اطلاع داشتن از محیط کار و انجام دادن وظایف نیز اهمیت خاصی دارد. با ما همراه باشید تا در این مقاله نحوه رفتار درست در محیط کار را برای شما بیان کنیم.

چون و چرا های محیط کار

رفتار درست در محیط کار

باید بدایند در هر محیط کاریبجز اینکه قوانینی حاکم دارند، ناهماهنگی هایی هم وجود دارد، هرچند هیچ کسی به این ناهماهنگی ها حتی اشاره ای هم نمیکند. اما همچنان انتظار رعایت کردن آنها را داریم. در جامعه ما نحوه رفتار صحیح در محیط کار را بسته به رعایت کردن این قوانین میدانند. قدر وقت را دانستن و به دیگران احترام گذاشتن از مهمترین این قوانین هستند.

واکنش نشان دادن به افراد

در واکنش نشان  دادن به افراد، مشتری و سایر کسانی که به نحوی در محیط کار با آن ها ارتباط دارید باید احترام و در دسترس بودن را ویژگی اصلی خود قرار دهید.

پاسخگویی و مسئولیت پذیری
نسبت به انتقادات و بازخوردها پذیرا باشید.
به تعهدها و وعده های خود عمل کنید.
مسئولیت اعمال و اقدامات خود را بپذیرید.
در انجام وظایف مسئولیت پذیر باشید.
کارهای جدید که به شما محول می شوند را بپذیرید اما توجه کنید برای پاداش و درآمد بیشتر فرصت های سایر همکاران را نسوزانید.

صداقت و شفافیت داشته باشید

در هر شرایطی راستگو باشید حتی اگر باعث سنگین شدن کار و مسئولیت شما باشد.
از شفافیت اقدامات خود هراس نداشته باشید.
رقابت سالم با همکاران خود داشته باشید و از اشکال ناسالم آن بپرهیزید.
نسبت به پیامدهای اعمال و تصمیمات خود آگاه باشید.

در محیط کارحق بین باشید

رفتار درست در محیط کار

عادلانه رفتار کنید و سوگیری نداشته باشید.
نظرات شخصی را در کار دخالت ندهید.
خود خواه نباشید و دیگران ارتباط برقرار کنید.
نسبت به همکاران خود متقبل باشید و فرصت ها را با هم شریک شوید.

آمادگی برای یاد گرفتن

از هر زمان و هر اطلاعاتی که پیش می آیند. چیزای جدیدی بدست می آورند.
جلسات سخنرانی اختیاری و سمینارها که در محل کار برگزار می شوند را فرصتی برای یاد گرفتن بدانید.
برای کارهای دیگر داوطلب شوید و از آن ها برای تشکیل شبکه افراد و تکمیل اطلاعات خود استفاده کنید.
از دیگران حتی زیردست برای بازخورد گرفتن و پیشنهاد کمک بگیرید. از سوال کردن خجالت نکشید، اگر چیزی هست که نمی دانید از همکار خود بخواهید برایتان توضیح دهد.

از خطرات پرهیز کنید

نه تنها برای خود بلکه برای همکاران خود محیطی آرام ایجاد کنید.
کار خارج از توان خود را نپذیرید و به دیگران نیز نسپارید.
از کوچک کردن افراد به دلیل اشتباه در کار یا یک ویژگی شخصی بپرهیزید.
مواد اعتیاد آور نظیر مخدر و الکل را در محل کار استفاده نکنید یا تحت تأثیر آن ها کار نکنید.

اگر می خواهید به تازگی همکاری خود را با شرکت یا سازمان خاصی شروع کنید و نگران این هستید که چگونه توانایی های خود و شخصیت مثبت خود را به کارفرمای خود نشان دهید کافی است تا بر آن دسته از ویژگی هایی که موجب محبوبیت یک فرد در محیط کار می شود تمرکز کنید ویژگی های رفتاری که نشان دهنده وقت شناسی، متعهد بودن و احترام در شما می باشد. این رفتارها در محیط کار بسیار گسترده و مهم هستند که در ادامه به نمونه هایی از این رفتارها اشاره می شود.

تشویق شدن از سوی کارفرما

رفتار درست در محیط کار

اگر به عنوان کارفرما رفتار در محیط کار برای شما دارای ارزش و اهمیت است باید از خودتان شروع کنید احترام و ارزشی که شما به کارکنان خود می دهید موجب دریافت بازخوردهای مثبت از آنان می شود. تشویق کردن به دلیل مسولیت پذیری و رفتار درست کارکنان موجب ایجاد انگیزه و تلاش بیشتر در آنها خواهد شد.

داشتن اعتماد به نفس

کارکنانی که در محیط کاری خود دارای اعتماد به نفس بالا هستند و از صحبت کردن در جمع یا مدیر خود دچار خجالت نمی شوند می توانند به راحتی ارتباط برقرار کنند و نظرات خود را به راحتی بیان کنند. خجالتی بودن و نداشتن اعتماد به نفس از ویژگی های رفتاری است که موجب کم شدن ارتباط شما در محیط کاری خواهد شد.
راهکار طلایی که موجب خوشحالی در محیط کار می شود افزایش اعتماد به نفس است که روابطی درست و اصولی را برای شما به همراه خواهد داشت.

برخورد محترمانه داشته باشید

افرادی که در روابط خود با اطرافیان دارای احترام و ارزش هستند و این حس احترام را به همکار و کارفرمای خود منتقل می کنند در مقابل این رفتار خود احترام و توجه بیشتری از سوی آنها دریافت می کنند. این رفتار موجب می شود تا فرصت شغلی مناسبی در محیط کار برای شما فراهم شود و برای رفتار در محیط کار توصیه می شود.

صبور باشید

در یک محیط کاری روابط مختلفی وجود دارد و افراد مختلف با ویژگی های شخصیتی متفاوت در کنار یکدیگر کار می کنند و ممکن است به دلیل این تفاوت های رفتاری در چنین محیط هایی شاهد رفتارهای نسنجیده باشید در این شرایط شما باید صبور باشید و با کنترل ناراحتی و خشم خود رفتاری سنجیده و درست را از خود نشان دهید. برای کنترل خشم خود می توانید از روش های مدیریت خشم و غلبه بر آن در محیط کار خود استفاده کنید.

در محیط کارتان متعهد باشید

رفتار درست در محیط کار

کارکنانی که در محیط کاری تعهد دادند وظیفه شان را به خوبی انجام دهند، کارفرما بیشتر به آنها اعتماد میکند. مسولیت پذیری عامل مهمی در با دوام تر شدن رابطه کاری است و از نکات مهم در رفتار در محیط کار به شمار می رود.

خاکی بودن

خاکی بودن از مهم ترین ویژگی رفتاری بیشتر روابط اجتماعی شما است، این طرز رفتار در محیط کار موجب می شود تا دیگران به راحتی با شما ارتباط برقرار کنند و برای ارتباط برقرار کردن با شما علاقه بیشتری نشان دهند.

تعریف از همکاران

تعریف از همکاران یکی از بهترین راه حل های نزدیک شدن به آنهاست، که در روابط کاری شما وجود دارد این راه حس دوستی و محبت بیشتری برای شما ایجاد می کند. در فضای کاری ممکن است فشار کاری زیاد روحیه شما و همکاران را دچار ضعف و مشکل کند در محیط کاری خود روابط گرم و دوستانه داشته باشید از همکاران خود که دارای نقاط مثبت رفتار در محیط کار هستند قدردانی کنید و به آنها بگویید که احساس مثبت و خوبی از آنها دریافت می کنید این کار انرژی خوبی را در فضای کاری ایجاد می کند و محبت بیشتر در روابط دیده می شود.

چکیده

برای اینکه بتوانیم رفتار درست در محیط کار داشته باشیم، لازمه موفقیت و پشتکار هستیم. نحوه انتخاب شغل مناسب و علاقه ای که نسبت به کار کردن دارید، به پیشرفت شما کمک میکند. داشتن رفتاری درست در محیط کار شاید بنظر چیز ساده ای باشد، ولی وقتی باید آن را به نحو احسن انجام دهید لازمه رعایت یکسری نکات است که در این مقاله برای شما بیان کردیم، امیدوراریم مورد پسند واقع گرفته باشند. از اینکه ما را همراهی کردید سپاسگذاریم.

پاسخ دهید