7 درس کسب و کاری که باید تا 30 سالگی بیاموزید

درس کسب و کار که باید تا 30 سالگی بیاموزید

7 درس کسب و کاری که باید تا 30 سالگی بیاموزید

درس کسب و کار که باید تا 30 سالگی بیاموزید وقتی جوان هستید، شروع یک کسب و کار یا حتی همکاری به عنوان یک متخصص می‌تواند ترسناک باشد. شما احتمالاً درباره‌ کسب و کار از دوران مدرسه، کتاب‌ها یا توصیه‌هایی که در اینترنت موجود است چیزهایی یاد گرفته باشید، ولی تفاوت بزرگی بین کسب دانش از طریق کتاب و کسب دانش از طریق تجربه واقعی وجود دارد.

در پایان هر دوره از زندگی‌تان، دانش زیادی را کسب کرده و درس‌های زیادی را یاد گرفته‌اید، امّا یک سری درس هست که باید زودتر و در حالت ایده‌ال قبل از 30 سالگی یاد بگیرید.

در اینجا 7 درس بسیار مهم را به شما معرفی می‌کنیم:

داشتن آدم درست به هر چیزی می‌ارزد

راه‌اندازی یک کسب و کار، آن هم به تنهایی، تقریباً غیرممکن است. حتی اگر کارآفرینی هستید که به صورت انفرادی کار می‌کنید، مطمئناً مشاوران، شرکا، فروشنده‌ها و همتایانی هستند که می‌توانند به شما کمک کنند تا به چشم‌انداز طولانی مدت‌تان دست پیدا کنید. پس، بپذیرید چقدر باارزش است که دیگران فرصت‌های بیشتری را در اختیار شما گذاشته و باعث می‌شوند نسبت به تصمیماتی از قبیل استخدام و توافقات طولانی مدت درک بهتری داشته باشید. با یاد گرفتن این درس‌ها دیگر روی آدم‌های اشتباهی وقت تلف نمی‌کنید و زمان بیشتری در اختیار شما قرار می‌دهد تا با آدم‌های درستی که پیدا می‌کنید کار کنید.

شما شکست خواهید خورد و این اتفاق هیچ ایرادی ندارد

مهم نیست که چقدر می‌دانید یا چقدر آماده هستید، شکست اجتناب‌ناپذیر است. کسب و کار شما در کل ممکن است موفق شود، امّا یک سری از استراتژی‌ها‌ و کمپین‌ها‌ شکست خواهند خورد و ایده‌هایی که به تدریج محو خواهند شد. روبرو شدن با شکست با این دید که در بعضی از شرایط غیرقابل اجتناب است، پذیرش آن را راحت‌تر می‌کند. شما در عوض اینکه شکست را به عنوان یک نقطه پایان یا نشانه‌ای برای تسلیم شدن ببینید، می‌توانید آن را به عنوان یک درس و فرصتی برای پیشرفت ببینید.

زمان باارزشترین منبع شماست

ضرب‌المثل “وقت طلاست”، استعاره مناسبی برای نشان دادن قدرت زمان است.  این ضرب‌المثل به شکل‌های مختلفی مطرح می‌شود. برای مثال، هر چه زودتر کاری را شروع کنید، زمان بیشتری برای کسب سود و کار روی پروژه مورد نظرتان خواهید داشت. علاوه بر این، شما تنها 24 ساعت در روز زمان در اختیار دارید و نحوه استفاده از این زمان تاثیر مستقیمی روی میزان ارزشی که تولید می‌کنید خواهد داشت. هر چه زودتر این درس را یاد بگیرید، زمان بیشتری هم ذخیره خواهید کرد.

برقراری ارتباط و گفتگو تقریباً می‌تواند هر مشکلی را حل کند

قدرت برقراری ارتباط و گفتگو را نمی‌توان دست کم گرفت. برقراری ارتباط فعالانه می‌تواند مانع از گسترش تقریباً هر مشکلی شود. با توضیح واضح چیزها، سوءتفاهم‌ها کاهش می‌یابد. یک گفتگوی خوب به شما کمک می‌کند تا هر مشکلی را حل کنید، چه این کار یک عذرخواهی، ارائه یک راه‌حل قابل قبول یا توضیح پیشامدها باشد.

کمال‌گرایی دشمن پیشرفت است

کمال‌گرایی باوری است مبنی بر اینکه باید کارها را در بهترین شکل ممکن و در یک ساختار کامل و بدون نقص انجام داد. در نتیجه این باور فرد همیشه از خودش انتظار دارد در یک سطح عالی و بدون عیب و نقصی ظاهر شود. کمال‌گراها افرادی هستند که یا انجام کاری را نمی‌پذیرند یا سعی در انجام کامل آن به هر بهایی دارند. این افراد معمولا کارها و پروژه‌های نیمه تمام بسیاری دارند. احتمالاً شما نیز این تجربه را داشته‌اید که وقتی از شما پرسیده می‌شود

که چرا این ایده را به مرحله اقدام نمی‌رسانی؟ در پاسخ بگویید ” حالا وقت هست و بعدا انجامش میدم” این تعلل ورزی و امروز و فردا کردن در بیشتر مواقع ریشه در این طرز تفکر دارد. نگرش کمال‌گرایی موجب اخلال در موفقیت افراد می‌شود و فرد فرصتهای زندگیش را به بهای کامل بودن از دست می‌دهد. آرزوی کامل بودن هم احساس رضایت از زندگی را از بین می‌برد و هم افراد را در معرض ناکامی بیشتر در زندگی قرار می‌دهد.

تمام ایده‌ها باید عملی باشند

مهم نیست ایده‌ شما چقدر خوب، بکر یا جذاب است، ایده تنها وقتی ارزش دارد که قابل اجرا باشد. برای مثال، اگر ایده‌ فوق‌العاده‌ای برای ساخت یک ویدئو دارید، امّا منابع لازم برای تولید آن را در اختیار نداشته باشید، باید ایده‌تان را دور بیاندازید. مشابه همین حرف را می‌توان در مورد هر ایده‌ کسب و کاری گفت؛ ممکن است یک ایده‌ انقلابی برای راه‌اندازی یک شرکت داشته باشید، امّا اگر راهی برای عملی کردن یا به سود رساندن آن نداشته باشید، قادر نخواهید بود به هیچ شکلی آن را اجرا کنید. گاهی، بهترین ایده‌ها به دلیل عملی نبودن ناگذیر کنار گذاشته می‌شوند.

همیشه می‌توان چیزهای بیشتری یاد گرفت

مهم نیست چقدر می‌دانید یا چقدر فکر می‌کنید می‌دانید، همیشه اطلاعات بیشتری برای یاد گرفتن هست. همیشه فضای کافی برای تبدیل شدن به یک رهبر و کارآفرین بهتر وجود دارد و همیشه مهارت و قابلیت‌هایی جدید هست که می‌توانید کسب کنید. هر چه زودتر این درس‌های کسب و کار را یاد بگیرید، زمان بیشتری برای استفاده از آنها در یک محیط عملی داشته و با پیامدهای کمتری مواجه می‌شوید. شما هیچ وقت عالی و  بی‌ عیب و نقص نخواهید بود، پس اگر اشتباه کردید نگران نباشید.

۲ نظر

  1. سلام من هنوز 30 سالم نشده هیچ کدوم از این چیزها رو هم ندارم لطفا بهم راهکار بدید

پاسخ دهید