ترفند جا افتادن قرمه سبزی

ترفند جا افتادن قرمه سبزی

ترفند جا افتادن قرمه سبزی ، خورش قورمه سبزی بدون شک محبوب ترین غذای ایرانی است و به نحوی این خورشت معیار آشپزی نیز می باشد و هر کس بتواند این خورشت را به خوبی تهیه کند یک آشپز حرفه ای به حساب می آید پس با سایت راز ثروت همراه باشید تا راه های لعابدار شدن قورمه سبزی و غلیظ شدن آن را آموزش دهیم.

غلیظ شدن قورمه سبزی

فوت و فن های جا افتادن و غلیظ شدن قورمه سبزی:
۱-سبزی استفاده شده در خورشت قورمه سبزی حتما باید خیلی خوب خرد شده باشد
و اگر ریز نباشد هر چقدر هم بجوشد غلیظ نمی شود و لعاب نمی اندازد.
۲-سبزی خرد شده را حتما به خوبی سرخ کنید تا خورشت آبکی نشود و آب نیندازد.
۳-سبزی سرخ شده را قبل از پخت خورشت قورمه سبزی با گوشت تفت بدهید
این کار باعث لعابدار شدن خورشت می شود.
ترفند جا افتادن قرمه سبزی
۴-سبزی که برای قورمه سبزی انتخاب می کنید باید اسفناج و تره هم داشته باشد
تا خورشت شما را غلیظ کند.اگر اسفناج در دسترس نبود از برگ چغندر می توانید استفاده کنید.
۵-استفاده از گوشت گوسفندی باعث لعابدار شدن خورشت می شود.
۶-حدود ۳ الی ۴ ساعت زمان نیاز است تا خورشت قورمه سبزی بپزد و به خوبی لعابدار شود.
۷-وقتی خورشت شما آبکی شد می توانید با چند قالب یخ کوچک به خورشت شوک وارد کنید
تا خورشت لعابدار شود و روغن آن در سطح خورشت جمع شود.
ترفند جا افتادن قرمه سبزی
۸-در هنگام شروع پخت قورمه سبزی حتما آب کافی به خورشت افزوده تا مجبور نشود
در وسط آشپزی آب به خورشت اضافه کنید چون از لعابدار شدن خورشت جلوگیری میکند
و اگر مجبور شدید آب بریزید سعی کنید از آب جوش استفاده کنید.
۹-لیمو و نمک را در آخر کار وقتی که خورشت آماده می شود
ترفند جا افتادن قرمه سبزی
به مواد اضافه کنید چون اگر زود اضافه شود لوبیا و گوشت دیر پخته می شود و خورشت غلیظ نمی شود.
۱۰-در انتهای پخت خورشت قورمه سبزی وقتی اطمینان حاصل کردید
که خورشت شما آماده شده و سبزی و گوشت آن پخته ولی آب زیادی دارد
شما می توانید شعله را زیاد کنید و درب قابلمه را بردارید تا آب آن بخار شود و خورشت غلیظ و لعابدار شود.

پاسخ دهید