آموزش مرحله به مرحله شمع سازی

آموزش مرحله به مرحله شمع سازی

آموزش مرحله به مرحله شمع سازی ، دنیای شمع سازی دنیای پر از رنگ های مختلف و زیبایی های خاص خود است مابرای شما آموزش مرحله به مرحله این هنر خانگی را در راز ثروت شرح داده ایم.

 

وسایل لازم برای درست کردن شمع :

آموزش مرحله به مرحله شمع سازی

یک بسته موم سویا ساخت شمع

یک بسته از فتیله های شمع بزرگ

یک بطری روغن عطر

یک خلال

یک ظرف ضد حرارت

یک دیگ دوتایی

یک دماسنج

یک جفت خردکن یا مداد

 

طرز درست کردن شمع در خانه :

آموزش مرحله به مرحله شمع سازی

مرحله ی ۱: موم را اندازه بگیرید

برای درست کردن شمع ابتدا موم را اندازه بگیرید.

قبل از شروع کار ساخت شمع، حتماً یک سطح صاف و صاف برای کار روی آن داشته باشید.

همچنین می توانید با حوله های روزنامه ای یا کاغذی از منطقه محافظت کنید.

اندازه موم مورد نیاز خود را برای پر کردن ظرف خود اندازه گیری کنید، سپس آن را دو برابر کنید. این اندازه ی موم برای ذوب شدن است.

مرحله ۲: موم را ذوب کنید

موم را درون دیگ دوتایی خود بریزید و بگذارید ۱۰ تا ۱۵ دقیقه ذوب شود، به طور مرتب هم بزنید.

طرز درست کردن شمع در خانه,طرز درست کردن شمع
اموزش شمع سازی

مرحله ۳: روغن های رایحه را اضافه کنید

وقتی موم شمع شما ذوب شد، وقت آن رسیده که روغن های معطر اضافه کنید. دستورالعمل های موجود در بسته موم خود را دنبال کنید تا چه مقدار اضافه کنید. به سادگی آن را درون موم ذوب شده خود بریزید و چند ثانیه هم بزنید. در حالی که این مرحله اختیاری است، ما قطعاً آن را برای بوی دوست داشتنی گل توصیه می کنیم.

مرحله ۴: فتیله را وصل کنید

قبل از ریختن موم باید فتیله به قسمت زیر ظرف شما وصل شود. می توانید با فرو بردن فتیله در موم ذوب، به سرعت در انتهای ظرف بچسبانید. بگذارید موم پنج دقیقه بنشیند تا سفت شود. از طرف دیگر، می توانید آن را بسیار زیاد کنید.

 

مرحله ۵: موم را بریزید

قبل از اینکه موم را درون ظرف خود بریزید، بگذارید چند دقیقه خنک شود. هنگامی که درجه حرارت آن ۱۴۰ درجه شد، زمان ریختن آن است.

سپس، به آرامی موم را درون ظرف خود بریزید. فتیله را در جای خود نگه دارید، اما آن را نکشید. مقدار کمی موم را در دیگ بخار بگذارید تا شمع خود را بسازید.

مرحله ششم: فتیله را ایمن کنید

برای جلوگیری از تکان دادن حصیر در موم ملودی، باید آن را در جای خود ثابت کنید. دو عدد چوب را در قسمت بالای ظرف بچسبانید. فتیله را در بین آن ها قرار دهید تا در حالی که موم سخت می شود، در مرکز آن بماند.

اجازه دهید موم به مدت چهار ساعت در دمای اتاق تنظیم شود.

شمع سازی در منزل,طرز درست کردن شمع در خانه
طرز درست کردن شمع

مرحله ۷: موم بیشتری اضافه کنید

اگر یک قسمت شمع شما به صورت ناخوشایند سفت شده باشد (فکر کنید ترک یا سوراخ است) آن را به راحتی گرم کنید و موم باقی مانده خود را اضافه کنید. بگذارید سفت شود.

 

مرحله ۸: فتیله را برش دهید.

فتیله شمع شما باید کمتر از نیم اینچ (۱/۵ سانت) باشد. اگر شمع را روشن کنید، شمع شعله ای بلند دارد، فتیله را صاف کنید.

آمورش ساخت شمع رنگی

آموزش مرحله به مرحله شمع سازی

وسایل مورد نیاز برای رنگ آمیزی شمع و ساخت شمع رنگی:
شمع سفید
چسب مادپاج
پودر مخملی یا شن رنگی
قلم مو

آموزش مرحله به مرحله شمع سازی

مراحل رنگ آمیزی شمع های ساده

برای ساخت این نوع شمع ابتدا آن قسمت از بدنه شمع را که میخواهیم رنگی شود به کمک قلم مو به چسب مادپاج آغشته میکنیم تا میزان بیشتری از پودر مخملی یا شن رنگی روی آن بچسبد. بسته به ارتفاع شمع یک لایه نازک از این چسب را استفاده میکنیم.

حالا به ترتیب از انتهای شمع شروع به ریختن پودر مخملی کنید و در صورت نیاز با انگشت آن را روی سطح کار پخش کنید.

سپس سایر لایه های رنگی را روی بدنه شمع ایجاد کرده و با انگشت آن را روی کار پهن میکنیم تا تقریبا نیمی از بدنه شمع را با رنگ های مورد نظرمان تزیین کنیم.

اضافه کردن سایر لایه های رنگی به شمع

در نهایت زمانی که سطح مورد نظرمان را با رنگهای دلخواه از پودر مخملی پوشاندیم باید برای ثابت نگهداشتن آنها یک لایه دیگر از چسب مادپاج را روی آن قرار دهیم و صبر کنیم تا کاملا خشک شود.

اضافه کردن یک لایه چسب روی سطح رنگی

در نهایت شمع های رنگی جذابی خواهیم داشت که میتوان از آن برای تزیین نقاط مختلف دکور منزل یا تزیینات مجالس استفاده کرد.

شمع های رنگ آمیزی شده با پودر مخملی

آموزش ساخت شمع به شکل لیمو

وسایل مورد نیاز برای ساخت شمع لیمویی:

پارافین یا موم زنبور عسل
لیموترش یا لیمو شیرین
کاسه
فتیله شمع
قاشق و چاقو

مراحل ساخت شمع لیمویی

آموزش مرحله به مرحله شمع سازی

برای ساخت شمع های میوه ای، متناسب با ظاهر میوه و اینکه برش زدن آنها در چه جهتی زیباتر است آنها را به دو قسمت مساوی تقسیم میکنیم. که برای لیموهای کشیده برش عمودی را انجام دادیم.

حالا به کمک اسکوپ یا قاشق محتویات داخل لیمو را خالی میکنیم تا فقط پوست لیمو باقی بمونه.

سپس پاراقین را به روش بن ماری روی بخار آب یا درون ماکروفر قرار داده و ذوب میکنیم و با ایجاد حفره ای کوچک وسط پوست لیمو فتیله را در آن قرار میدهیم.

سپس برای منحرف نشدن فتیله با ثابت نگهداشتن آن، موم ذوب شده را درون پوست لیمو میریزیم و ۳۰ ثانیه فتیله را نگه میداریم تا موم کمی سفت شود. در صورت نیاز برای خوشبو شدن شمع میتونیم چند قطره اسانس دلخواهمان را با پارافین ترکیب کنیم و صبر میکنیم تا کاملا سفت شود.

در نهایت شمع میوه ای و لیمویی زیبا و معطری خواهیم داشت. برای طولانی نگهداشتن شمع های میوه ای و جلوگیری از پوسیده شدن آنها میتوان با قرار دادن آن در کیسه های نایلونی آنها را در یخچال یا محیطهای خنک نگهداری کرد و سپس برای تزیینات میز یا دکور در مواقع خاص استفاده کرد.

 

پاسخ دهید