انواع دمنوش گیاهی و خواص ان

انواع دمنوش و خواص ان

انواع دمنوش گیاهی و خواص ان ، دمنوش های گیاهی مفید و معجزه گر هستند که به سادگی می توان در خانه آنها را تهیه کرد و از نوشیدن آنها و خواص بی شمارشان لذت برد. در سایت راز ثروت به انواع دم نوش و ویژگی ان و خواصش میپردازیم .

بهترین روش دم کردن انواع دمنوش ها

دمنوش های گیاهی را بهتر است که به اندازه یک قاشق چای خوری به همراه دو لیوان آب سرد در یک قوری دم کنید.

بهتر است این قوری از جنس چینی باشد. قوری چینی را بر روی حرارت کم قرار داده و چند لحظه صبر می کنیم که به نقطه جوش برسد.

پس از آن قوری را بر روی حرارت غیر مستقیم مثلا بر روی در کتری و یا سماور قرار می دهیم که مدت آن باید حدود سی دقیقه باشد.

پس از آن که مدت زمان مشخص گذشت محتویات دمنوش را از یک صافی عبور می دهیم.

صافی می تواند پارچه نازک تمیزی باشد. توجه داشته باشید که بر خلاف چای سیاه هر چقدر که از دم شدن دمنوش بگذرد کیفیت و مزه آن بهتر می شود.

بعضی از دمنوش های گیاهی مزه بدی دارند، برای این که مزه آن ها قابل تحمل تر باشد، پس از دم کردن دمنوش، از عسل، خرما و یا توت خشک به همراه دمنوش استفاده کنید.

دمنوش ها یا همان چای گیاهی با گل ها، برگ ها، دانه ها، ریشه ها، ساقه ها و گلبرگ های بسیاری از گیاهان تهیه می شود.

 

فواید نوشیدن دم نوش های گیاهی:

نوشیدن دم نوش های گیاهی به شدت برای افرادی که می خواهند به طور طبیعی سلامتی خود را بهبود ببخشند، توصیه می شود.

انواع دمنوش گیاهی و خواص ان :

 

دمنوش آرامش اعصاب و روان :

انواع دمنوش گیاهی و خواص ان شامل آرامش بدن و ذهن، کمک به اختلالات خواب، کاهش درد، کاهش تورم، محافظت در برابر بیماری های معمول، تقویت سیستم گوارشی، تقویت بدن و تحریک عملکرد شناختی است.

دمنوش دیورتیک و ملین:

دیورتیک ها و ملین ها به حذف سریع سموم از بدن کمک می کنند و فشار دستگاه گوارشی، کلیه ها و کبد را تسکین می دهند.

بهترین دم نوش های دیورتیک شامل قاصدک، هبیوسکوس، سبز، زالزالک و چای سرو کوهی است.

افزایش سیستم ایمنی بدن:

تحریک کننده های سیستم ایمنی، با آنتی اکسیدان ها و ویتامین ها، به جلوگیری از عفونت، محافظت در برابر استرس اکسیداتیو، و کاهش خطر بیماری مزمن کمک می کنند.

دم نوش های مفید برای این مورد شامل زنجبیل و ریشه شیرین بیان است.

 کاهش مشکلات خواب:

برخی از انواع چای ها قادر به تعادل سطوح انتقال دهنده عصبی، کاهش اضطراب و ترویج خواب از طریق اثرات آرام بخش هستند.

بهترین دم نوش ها، برای مشکلات خواب شامل سنبل الطیب، ریشه کاوا، بابونه و اسطوخدوس است.

ویژگی های ضد درد دمنوش :

تسکین درد برای افرادی که از ناراحتی مزمن یا بیماری، جراحی و یا جراحت رنج می برند، حیاتی است.

دم نوش های گیاهی ضد درد عبارتند از:فلفل شیرین، ترنج، بابونه، اوکالیپتوس، و انواع مختلفی از چای ریشه کاوا است.

دمنوش با ویژگی های ضد التهابی:

کاهش التهاب می تواند به همه چیز از درد معده و روده و ورم مفاصل تا سردرد و بواسیر کمک کند.

دم نوش های گیاهی مثل نعناع، زنجبیل، زرد چوبه و اکالیپتوس برای مشکلات التهابی عالی هستند.

دمنوش تسکین اضطراب و تنش:

کاهش استرس و اضطراب می تواند باعث تسکین افسردگی، افزایش انرژی و کاهش شیوع التهاب و بیماری های مزمن در بدن می شود.

دم نوش هایی که این عملکرد را دارند، عبارتند از:ریشه کاوا، سنبل الطیب، بابونه

دم نوش های گیاهی

دمنوش پیش گیری از بیماری های مزمن:

خواص آنتی اکسیدانی می تواند به حذف رادیکال های آزاد و جلوگیری از استرس اکسیداتیو در بدن کمک کند که خطر ابتلا به سرطان و بیماری های مزمن را کاهش می دهد.

دم نوش های گیاهی که غنی از آنتی اکسیدان ها هستند، عبارتند از:نعناع، رویبوس، آویشن و گزنه.

انواع دمنوش گیاهی و خواص ان

دمنوش کمک کننده به هضم:

اسهال، گرفتگی شکم، نفخ، تهوع، استفراغ و یبوست را می توان با انواع مختلف دم نوش بابونه، دارچین، نعناع و زنجبیل از بین برد.

دمنوش بهبود سلامت مغز:

جلوگیری از استرس اکسیداتیو در مغز، و افزایش تمرکز را می توان با دم نوش های میوه گل رز، زنجبیل، نعنا، رویبوس و چای قاصدک را به دست آورد

 

انواع دمنوش گیاهی و خواص ان

انواع دمنوش گیاهی و خواص ان

 

۱-  گـل گـاو زبـان و سنبل الطیب:

ترکیبات:

گل گاوزبان، ۲ قاشق غذاخوری؛

سنبل طیب، ۱ قاشق مرباخوری؛

لیموعمانی،۱عدد.

خواص:

گل گاو زبان، طبیعتی گرم و تر و ضد سودا و صفرا دارد و آرام بخش اعصاب، خواب آور و مسکن سردردهای عصبی و دردهای کلیوی و کاهش دهنده فشار خون است.

سنبل طیب هم با طبیعت گرمی که دارد؛ ضد قولنج و اسپاسم های عضلانی و مفید در درمان تشنج و صرع بوده؛ قوه باه (میل جنسی) را نیز تقویت می کند.

انواع دمنوش گیاهی و خواص ان

۲- دمنوش به لیمو و زیرفون:

انواع دمنوش گیاهی و خواص ان

ترکیبات:

به لیمو، ۱قاشق مربا خوری

زیرفون، ۱قاشق غذاخوری.

دمنوش های گیاهی و ویژگی هایش

خواص:

طبیعت این چای گرم بوده؛ در درمان سرماخوردگی، تشنج، نقرس، دردهای سیاتیکی، غلظت خون، روماتیسم، بی خوابی های شبانه، میگرن، اضطراب، تپش قلب، سردرد، آسم، فشارخون و اسهال موثر است؛

همچنین این چای، تقویت کننده حافظه، شستشو دهنده کلیه و مقوی معده است.

مصرف این چای به علت دارا بودن زیرفون، برای خانم های باردار ممنوع است.

 

۳- دمنوش  بادرنجبویه و زیرفون:

ترکیبات:

بادرنجبویه ۱قاشق مربا خوری

زیرفون ۱ قاشق غذاخوری.

خواص:

این چای طبیعت بسیارگرمی داشته، مقو ی قلب و اعصاب، خون ساز، تـقـویـت کننده سلولهای مغزی، فوق العاده آرام بخش و در بعضی مزاجها بالابرنده قوی فشارخون است.

بادرنجبویه، خود، به تنهایی، مقوی مغز، ضد صدای گوش، ضد بیماریهای کلیه، ضد خوابهای وحشتناک، ضد بوی بد دهان، خواب آور و نشاط آور است.

این چای نیز به دلیل دارا بودن زیرفون برای خانم های باردار منع مصرف دارد.

۴- دمنوش گیاهی بابونه:

ترکیبات:

بابونه ۱قاشق غذاخوری.

خواص:

طبیعت‌ آن، معتدل و در بابونه های صحرایی به سمت گرم و خشک است.

ضد بلغم و آرام بخش اعصاب، به ویژه اعصاب معده و روده و مقوی آنها و شستشو دهنده بسیارقوی کلیه ها و تقویت کننده کلی سیستم عصبی است و علاوه بر آن، ضد تب، ضد انگل، ضد یبوست و اشتها آور است.

دمنوش های گیاهی و خواص ان

۵- دمنوش گیاهی به لیمو:

ترکیبات:

به لیمو ۱قاشق غذاخوری.

خواص:

این چای آرام بخش، طبیعتی گرم دارد و مناسب برای درمان بی خوابی های شبانه، میگرن، سردرد، طپش قلب و آسم بوده؛ ضمن تقویت معده و آثار ضد نفخ، حافظه را نیز بهبود می بخشد.

۶- دمنوش گیاهی دارچین:

ترکیبات:

دارچین، چندقلم آسیاب نشده.

خواص:

طبیعت گرم و خشک دارچین از آن یک محرک عالی اعصاب ساخته است که ضمن دارا بودن خواص نشاط آوری و رفع دلهره، شستشودهنده کلیه، دفع کننده اخلاط رطوبتی، تقویت کننده قوه باه و موثر در درمان پا دردهای رطوبتی است.

دارچین علاوه بر تقویت کبد و معده، اشتها آور نیز بوده، بوی بد دهان را برطرف می کند.

جالب است که بدانید طبق نظر اطبای قدیم، اثر مثبت دارچین بر اعصاب، تا ۱۵سال در بدن ماندگار است.

زنان باردار بهتر است در مصرف دارچین کمی احتیاط کنند.

۷- دمنوش گیاهی زنجبیل:

ترکیبات:

زنجبیل قلم (نکوبیده) ۲قطعه متوسط.

خواص:

زنجبیل، طبیعتی گرم و خشک دارد و ضد بلغم، بالابرنده قوی فشارخون، مقوی اعصاب، تقویت کننده حافظه،

تنظیم کننده جریان ادرار، ضد رطوبت مزاج، خونساز، ضد درد مفاصل، تقویت کننده قوه باه،

مقوی دستگاه گوارش، حل کننده سـنـگ هــای صـفراوی، ضد مسمومیت های غذایی،

درمان کننده بسیار خوب تب مالت و ضد سرطان می باشد.

نکته مهم در مصرف زنجبیل آن است که زیاده روی در مصرف آن می تواند باعث افزایش فشار خون و ضعف نیروی جنسی شود.

دم نوش های گیاهی

۸- دمنوش گیاهی میوه گل نسترن:

 

ترکیبات:

میوه گل نسترن ۱۵عدد.

خواص:

این چای با طبیعتی معتدل و تا حدی خشک؛ سرشار از ویتامین ث بوده، در پیشگیری و درمان سرماخوردگی موثراست.

میوه گل نسترن، فشارخون را کم کرده؛ ورم و درد کلیه را التیام و آن را شستشو می دهد؛ معده را تقویت می نماید و اثرات ضد اسهالی دارد.

۹- دمنوش گیاهی زیرفون:

ترکیبات:

زیرفون ۱قاشق غذاخوری.

خواص:

طبیعت زیرفون، گرم است و مصرف زیاد آن می تواند فشارخون را کاهش دهد.

این چای در درمان ناراحتی های عصبی و تشنج ها، مـیـگـرن های مزمن،

بی خوابی، سردرد، بیماری های ریوی و زکام، غلظت خون، استفراغ، روماتیسم، آرتروز، نقرس و دردهای سیاتیکی کاربرد دارد.

باز هم باید یادآوری کنیم که مصرف زیرفون برای خانم های باردار ممنوع است.

۱۰- دمنوش گیاهی آویشن:

ترکیبات:

آویشن ۱قاشق غذاخوری.

خواص:

آویشن با طبیعتی معتدل، بالابرنده فشارخون، مقوی اعصاب و افزاینده قدرت بینایی است

و در رفع التهاب های مزمن روده بزرگ، دفع انگل های گوارشی، افزایش اشتها و تقویت کلی جهاز هاضمه مفید است.

آویشن، کلیه را شستشومی دهد؛ رطوبت بدن را دفع می کند؛

غلظت خون را کاهش می دهد و در درمان زکام، سرفه و آسم موثر است.

 

۱۱- دمنوش گیاهی اکلیل کوهی (رُزماری):

ترکیبات:

اکلیل کوهی ۱قاشق غذاخوری.

خواص:

اکلیل کوهی که برخی آن را «گیاه معجزه گر» می نامند؛ طبیعتی معتدل تا گرم و ضد صفرا داشته؛

تقویت کننده کلی بدن و به ویژه اعصاب، شستشودهنده کلیه، ضد دلهره و اضـطراب،

بـرطـرف کننده زکـام، آسـم و سیاه سرفه، مقوی معده، ضد دردهای روماتیسمی،

استخوانی و کمری و حل کننده سنگ های صفراوی است.

 

۱۲- چای گزنه:

ترکیبات:

گزنه،۱قاشق غذاخوری.

خواص:

گزنه، طبیعتی گرم و خشک دارد و اثر آن در کاهش قند خون، سال هاست که به اثبات رسیده است.

این گیاه، از بین برنده سنگ کیسه صفرا بوده؛ غلظت خون را کاسته؛ چربی خون را پایین می آورد؛

و با شستشوی کلیه، بـسـیـاری از بـیماری هایش را بهبود می دهد.

گزنه، همچنین ضد سرطان، ضد خونریزی، زیادکننده شیر مادر، برطرف کننده خستگی،

ضد ریزش موی سر و مفید در درمان بیماری های پروستات است.

۱۳- چای مرزنجوش:

ترکیبات:

مرزنجوش ۱قاشق غذاخوری.

خواص:

طبیعت گرم و اثرآرام بخش مرزنجوش بر اعصاب، آن را تبدیل به یکی از بهترین داروها در درمان میگرن کهنه، درد شقیقه ها و بسیاری از سردردهای دیگر و نیز بی خوابی نموده است.

این گیاه با اثر تـب بُر و خلط آور خود، در درمان انواع سرماخوردگی ها موثر است

و در دستگاه گوارش به عنوان داروی ضد نفخ و ورم معده، ضد اسهال و اشتها آور کاربرد دارد.

۱۴- چای اسطوخودوس:

انواع دمنوش گیاهی و خواص ان

ترکیبات:

اسطوخودّوس ۱قاشق غذاخوری.

خواص:

طبیعت این گیاه مفید دارویی، گرم و خشک است و در درمان طیف وسیعی از بیماری ها از جمله میگرن، زکام، آسم و برونشیت، انواع روماتیسم و اگزما کاربرد دارد.

این گیاه، مُسکّن، آرام بخش اعصاب، تقویت کننده سلولهای مغز و شستشودهنده کلیه است.

۱۵- چای فلوس:

ترکیبات:

مغز فلوس ۱قاشق غذاخوری.

خواص:

طبیعت فلوس، معتدل و ضد صفراست و به عنوان یک ملین و مسهل قوی (اما با عملکردی ملایم و بی آزار)،

یبوستهای مقاوم به درمان و مـزمـن را درمان می کند و بـه تـدریج، تورم امعاء و احشاء را تـسـکیـن می دهد.

فلوس، همچنین، پایین آورنده فشارخون و درمان کننده برفک دهان است.

۱۶- چای زعفران:

ترکیبات:

زعفران کوبیده ۱قاشق مرباخوری.

خواص:

زعفران، طبیعتی گرم و خشک دارد و مقوی قلب، محرک قوای مغزی،

شادی بخش، خنده آور، ضد کرم خوردگی دندان، شستشو دهنده کلیه،

مقوی معده، ضدسرفه، ضدحساسیت و خلط آور است.

در هنگام زایمان برای تسهیل و تسریع روند زایمان می توان یک مثقال آن را دم کرده میل نمود اما در دوران بارداری بهتر است از مصرف زیاد آن خودداری کرد.

۱۷- چای نعناع:

انواع دمنوش گیاهی و خواص ان

ترکیبات:

نعناع ۱قاشق غذاخوری.

خواص:

طبیعت نعناع، معتدل و دارای اندکی گرمی و یک ضد اسهال و استفراغ قوی است

که مقوی معده و ضد نفخ آن؛ خوشبوکننده دهان؛ آرام کـنـنده روده ها و رفع کننده ناراحتی های کیسه صفرا و نیز مفید در درمان ناراحتی های ریوی، تـنـگی نفس، آسم و سرفه و خستگی های جسمی است.

۱۸- چای پونه:

همه دم نوش های گیاهی و خواصشان

ترکیبات:

پونه ۱قاشق غذاخوری.

خواص:

پونه، به لحاظ طبی، «نعناع خودرو» محسوب می شود و خواص آن مشابه نعناع است.

۱۹- چای چلتوک برنج:

ترکیبات:

چلتوک برنج ۱قاشق غذاخوری.

خواص:

چلتوک برنج، طبیعتی گرم دارد و سرشار از ویتامین های گروه «ب» است،

از سفید شدن و ریزش موی سر پیشگیری می کند (به صورت خوراکی و ماساژ روی مو و پوست سر) و یبوسـت هـای مزمن را درمـان می کند.

استفاده از این چای برای خانم های باردار ممنوع است.

۲۰- چای گلپر:

ترکیبات:

گلپر ۱ قاشق غذاخوری.

خواصّ:

طبیعت گلپر، گرم و خشک بوده؛ تقویت کننده عالی حافظه و یک داروی ضـد صـرع قـوی است؛

برطرف کننده تنبلی معده، کـمـک کـنـنـده به هضم غذا، ضد انواع اسهال و اشتهاآوربوده؛

علاوه برتقویت میل جنسی، در درمان جوش و دمل نیز موثر است.

انواع دمنوش گیاهی و خواص ان

۲۱- چای زیره سیاه:

ترکیبات:

زیره سیاه ۱ قاشق غذاخوری.

خواص:

طبیعت بسیار گرم زیره، چـربی اضافه بدن را می سوزاند و چاقی را برطرف می کند؛

فشارخون را افزایش می دهد و علاوه برتصفیه خون، تقویت قلب و عروق وشـسـتـشـوی کـلـیـه، ضد زردی پوست، افزایش دهنده شیرمادر، ضد نفخ و مقوی معده می باشد.

۲۲- چای بادرنجبویه:

ترکیبات:

بادرنجبویه ۲ قاشق غذاخوری.

خواص:

طبع بادرنجبویه، بسیارگرم بوده؛ دربعضی مزاجها، بالابرنده قوی فشارخون است؛

همچنین، مقوی قلب و اعـصـاب و فـوق العاده آرام بخش، خـون ساز، ضد صدای گوش، خواب آور، نشاط آور، ضد بیماری های کلیه، ضد خوابهای وحشتناک و برطرف کننده بوی بد دهان است.

۲۳- چای بهارنارنج:

ترکیبات:

بهارنارنج ۱ قاشق غذاخوری.

خواص:

بهارنارنج، طبیعتی گرم دارد و آرام بخش، تقویت کننده مغز و اعصاب، شادی بخش و اشتها آور است.

۲۴- چای هوفاریقون:

ترکیبات:

هوفاریقون ۱قاشق غذاخوری.

خواص:

طبیعتی گرم و خشک دارد و مقوی قلب و اعصاب و درمان کننده میگرن می باشد.

۲۵- چای کوهی(چای پشمی):

ترکیبات:

چای کوهی ۱ قاشق غذاخوری.

خواص:

طبیعت آن، گرم بوده؛ ضد آلرژی و حساسیت، مقوی اعصاب، آرام بخش، خواب آور و موثر در درمان اگزمای پوستی است.

۲۶ – چای آلبالو:

ترکیبات:

آلبالوی بدون هسته، نصف لیوان.

خواص:

آلـبـالـو بـا طبیعت سرد و خشکی که دارد، ضد صفرا، ضد اسهال، کاهش دهنده فشار خون، موثر در برطرف نمودن حالت تهوع، ضد خارش های پوستی، ضد سنگ کلیه و یک اشتها آور بسیار عالی است

اما مبتلایان به زخم های گوارشی نباید از آن استفاده کنند.

 

۲۷- چای ترش :

ترکیبات:

چای ترش ۱ قاشق غذاخوری.

خواص:

مصرف این چای، باعث کاهش تدریجی فشار و چربی خون خواهد شد.

مصرف این چای در بعضی افراد؛ ممکن است باعث کاهش شدید فشار خون و عوارضی مثل سرگیجه شود؛

لذا این چای را با مقادیر بیشتری نبات؛ یا همراه با نوشیدنی هایی که باعث افزایش فشار خون می شوند؛ مصرف نمایید.

۲۸- چای گل سرخ (گل محمّدی):

انواع دمنوش گیاهی و خواص ان

ترکیبات:

گل سرخ (تازه یا خشک شده) ۲ قاشق غذاخوری.

خواص:

این چای، طبیعتی معتدل با گرایش به سمت سرما و خشکی دارد و بسیار شادی بخش، مقوی قلب و ضد صفرا و بلغم می باشد.

گل سرخ، ملین بسیار خوبی بوده؛ در درمان یبوست های تازه و کهنه ، تقویت لثه و ترمیم زخم های آن مفید است.

۲۹- چای زرشک:

ترکیبات:

زرشک آبگیری، ۲ قاشق غذاخوری.

خواص:

زرشک، طبیعتی سرد و خشک دارد و ضد صفرا، تقویت کننده معده، کبد و قلب، خنثی کننده سموم، برطرف کننده عطش و گرمازدگی (و تهوع و استفراغ ناشی از آن) و بی اشتهایی است.

زرشک، ضمن تصفیه خون، درمان بـسـیار خوبی برای فـشـار خـون بـالا (در افراد گرم مزاج) می باشد.

۳۰- چای قره قات (قراقات):

 

ترکیبات:

قره قات، ۱ قاشق غذاخوری.

خواص:

قره قات، میوه درختی است که در جنگل های شمال ایران می روید و به لحاظ خواص دارویی، بسیار شبیه زرشک می باشد.

این میوه یکی از بهترین داروها در تصفیه خون و کاهش فشار آن می باشد

و علاوه بر درمان اسهال، در کاهش میزان قند خون نیز موثر است.

۳۱- چای غوره:

ترکیبات:

غوره ۲ قاشق غذاخوری.

خواص:

غوره با طبع سرد و خشک خود، ضد صفرا و بلغم، برطرف کننده تشنگی و مقوی کبد است

و باعث کاهش فشار خون در افراد گرم مزاج می شود؛ اما برای زخم های معده و اثنی عشر مضر است.

۳۲- چای عنّاب:

ترکیبات:

عناب، ۱۵ عدد.

خواص:

عناب، طبیعتی معتدل دارد و ملین، تصفیه کننده خون، ضد سرفه و تنگی نفس، کاهش دهنده فشار خون، مفید در درمان بواسیر و برطرف کننده خشونت سینه، حلق و گرفتگی صداست.

۳۳- چای گل پنیرک:

ترکیبات:

گل پنیرک ۲ قاشق غذاخوری.

خواص:

این چـای، دارای طبیعتی سـرد و تر، ملین، خلط آور، شستشو دهنده کلیه،

ضد درد کلیه و سوزش مثانه، درمان کننده زخم های گوارشی و یکی از بهترین داروها در درمان سینه درد ها و ورم حلق و گلو است.

انواع دمنوش گیاهی و خواص ان

۳۴- دمنوش گل ساعتی

ترکیبات:

یک قاشق گل ساعتی

خواص:

دمنوش گل ساعتی به‌صورت سنتی برای از بین بردن اضطراب و کمک به خواب بهتر استفاده می‌شود.  نوشیدن دمنوش گل ساعتی به‌مدت یک هفته، کیفیت خواب را به‌طور قابل توجهی بهبود می‌دهد.گل ساعتی در کاهش اضطراب مؤثر است.

گل ساعتی ، علائم روانی ترک اعتیاد مانند اضطراب، تحریک‌پذیری و پریشانی را کاهش می‌دهد.

دمنوش گل ساعتی برای کاهش اضطراب و آرام‌بخشی، انتخاب مناسبی است.

انواع دمنوش گیاهی و خواص ان

۳۵-دمنوش مریم گلی:

ترکیبات:

مریم گلی یک قاشق

خواص :

دمنوش مریم گلی به دلیل خواص دارویی بسیار شناخته شده است و تحقیقات علمی برای حمایت از چندین فواید سلامتی آن ، به ویژه برای سلامت مغز ، آغاز شده است.

مریم گلی برای عملکرد شناختی مفید است و همچنین در برابر اثرات پلاک های درگیر در بیماری آلزایمر موثر است.

مریم گلی مزایای شناختی را برای بزرگسالان سالم نیز فراهم می کند.

دمنوش مریم گلی سطح چربی خون را بهبود می بخشد ، دمنوش مریم گلی از ابتلا به سرطان روده بزرگ محافظت می کند.

دمنوش مریم گلی یک انتخاب سالم است، مزایایی برای سلامت شناختی و به طور بالقوه سلامت قلب و روده بزرگ است.

 

پاسخ دهید