طرز تهیه پاستیل ، پاستیل یکی از خوراکی های خوشمزه و پرطرفدار در سراسر جهان است که شباعت زیادی به ژله دارد، با راز ثروت همراه باشید.
طرز تهیه پاستیل
طرز تهیه پاستیل بازاری کشدار لاستیکی صنعتی خانگی بدون گلوکز شکری ماری با پودر ژله بدون پودر ژلاتین بدون قالب نوشابه ای
پاستیل یکی از خوراکی های خوشمزه و پرطرفدار در سراسر جهان است که شباعت زیادی به ژله دارد، برای مشاهده این آموزش در ادامه با چی شی همراه باشید.
مواد لازم پاستیل خانگی
پودر ژله با رنگ دلخواه ۱ بسته
ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری
گلوکز مایع ۱ قاشق غذاخوری
آب جوش نصف لیوان
دستور تهیه پاستیل خانگی
مرحله اول
ابتدا آب جوش را داخل یک کاسه استیل می ریزیم، سپس پودر ژله را به همراه ژلاتین و گلوکز به کاه اضافه می کنیم. حالا کاسه را به روش بن ماریروی بخار آب ( کتری در حال جوش یا سماور ) قرار می دهیم و مواد را در آب حل می کنیم.
مرحله دوم
پودر ژله، ژلاتین و گلوکز باید به طور کامل در آب حل شود. حالا یک قالب سلیکونی انتخاب می کنیم و با مقدار خیلی کمی روغن مایع داخل قالب را چرب می کنیم. در ادامه مایه پاستیل را داخل قالب می ریزیم و داخل فریز قرار می دهیم.
مرحله سوم
توجه داشته باشید که پاستیل باید به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه درون فریزر بماند تا خودش را بگیرد. پس از گذشت این زمان دست هایمان را با روغن مایع کمی چرب می کنیم و پاستیل ها را دانه به دانه با دقت از قالب خارج می کنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله پاستیل های شما آماده مصرف هستند. برای داشتن پاستیل هیا رنگارنگ می توانید از ژله با طعم های مختلف استفاده کنید. پاستیل ها را می توانید در ظرف در بسته به مدت یک ماه در یخچال نگهداری کنید.
مواد لازم برای پاستیل انار
طرز تهیه پاستیل
شکر:یک دوم پیمانه
گلوکز: مایع یک چهارم پیمانه
پودر ژلاتین :یک چهارم پیمانه
آب میوه طبیعی (آب انار) :۱۵۰ میلی لیتر (تقریبا یک پیمانه سر خالی)
پاستیل
پاستیل با شکل انار
طرز تهیه پا ستیل انار
ابتدا یک ظرف فلزی بردارید و شکر، پودر ژلاتین، گلوکز و آب میوه را داخل آن بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد.
بعد از اینکه همه مواد با هم مخلوط شدند شعله را خاموش کرده و اجازه دهید خنک شود.
قالب های مورد نظر را با آب سرد مرطوب کرده و مواد پا ستیل(Gummy candy) را به تدریج داخل آن ها بریزید و در یخچال بگذارید تا خودش را ببندد.
پاستیل قالبی میوه ای باطعم دلخواه
طرز تهیه پاستیل
مواد لازم برای پاستیل با طعم های مختلف
پودر ژله بیرنگ: ۲ قاشق غذاخوری
آب سرد:نصف پیمانه
گلوکز:۱ قاشق غذاخوری
شکر:۱ قاشق غذاخوری در صورت تمایل
طعم دهنده میوه ای:چند قطره در صورت تمایل
رنگ خوراکی به دلخواه
پاستیل خانگی
روش تهیه پاستیل خوشمزه در منزل :
طرز تهیه پاستیل
در یک ظرف فلزی ۲ قاشق پودر ژلاتین را بریزید و نیم پیمانه آب به آن اضافه کنید و مخلوط کنید.
در حین مخلوط کردن رنگ خوراکی مورد نظرتان را نیز اضافه کنید و در صورت تمایل به شکر و طعم دهنده در این مرحله میتوانید اضافه کنید.
گلوکز را هم در آخر اضافه کنید و ظرف حاوی ژلاتین را به روش بن ماری روی قابلمه آب در حال جوش قرار دهید
و هم بزنید تا جایی که گلوکز کاملا حل شود.
دقت کنید که ژله به نقطه جوش نرسد و ۱۵ الی ۲۰ دقیقه مواد ژله را باید روی بخار آب جوش هم بزنید.
در حین هم زدن کف های روی ژله را بگیرید تا شفاف تر شوند. بعد از ۲۰ دقیقه هم زدن
مواد ژلاتین را مستقیم داخل قالب های سلیکونی مورد نظرتون بریزید.
سپس قالب ها را داخل یخچال قرار دهید و اجازه دهید تا ژله ها ۳ تا ۴ ساعت داخل یخچال بمانند تا کاملا سفت شوند.
همین روش را میتوانید با رنگ های مختلف تکرار کنید و پاستیل های رنگارنگی داشته باشید.
بعد از گذشت چند ساعت قالب ژله ها را از یخچال بیرون بیاورید و به راحتی از قالب جدا کنید و در ظرف مورد نظر تان سرو کنید.
پاستیل ها در ظرف های در دار یک تا دو ماه در یخچال قابل نگهداری هستند.
بجای پودر ژله میتوانید از آب میوه های مختلف ، شربت ها و یا نوشابه استفاده کنید
که در این صورت باید از پودر ژله بیشتری استفاده کنید.