آشنایی با چند ترفند آشپزی

آشنایی با چند ترفند آشپزی

آشنایی با چند ترفند آشپزی ، ما برای شما چند ترفند را بررسی کردیم برخی از کارهای خانه و آشپزی به زن یا مرد بودن شخص ربطی ندارد و لازم است همه آنها را یاد بگیرند.

۱٫ کباب کردن برگر

کباب کردن برگر کاری است که مردها هم انجام می دهند.

بنابراین اگر دوست دارید مثلا همبرگر آبدار و خوشمزه‌ای درست کنید بد نیست بدانید که با یک تکه یخ کارتان راه خواهد افتاد.

آشنایی با چند ترفند آشپزی

۲٫ نگهداری از موز

برای تازه نگه داشتن موز فقط کافیست دور ساقه آن سلفون بپیچید تا چندین روز بیشتر از حالت عادی سالم بماند و سیاه نشود.

 

۳٫ پوست کندن سیر

برای پوست کندن سیر بدون دردسر، بوته کامل سیر را به مدت ۲۰ ثانیه با بالاترین درجه درون مایکروفر بگذارید.

بعد از خارج کردن سیر از دستگاه پوست آن جدا می شود.

آشنایی با چند ترفند آشپزی

۴٫ پوست کندن زنجبیل

بهترین روش برای پوست کندن زنجبیل استفاده از قاشق است.

آشنایی با چند ترفند آشپزی

۵٫ ماهی را روی برش های لیموترش کباب کنید

وقتی ماهی را روی گریل می گذارید به سطح آن می چسبد و موقع برداشتن شکل اصلی خود را از دست می دهد.

برای پیشگیری از این مساله توصیه می کنیم ماهی خام را روی یک لایه برش لیموترش بچینید و سپس گریل کنید.

لیموها طعم و عطر خوبی هم به ماهی می بخشند.

 

۶٫ گرم کردن پیتزا

وقتی پیتزا را در مایکروفر گرم می کنید، خشک می شود و دیگر طعم تازگیِ اولیه خود را ندارد.

اما می توانید با قرار دادن یک لیوان پر از آب در کنار پیتزا، آن را در مایکروفر گرم کنید و از نرم و تازه بودنش مطمئن باشید.

آشنایی با چند ترفند آشپزی

۷٫ برش دادن گوجه فرنگی گیلاسی

گوجه فرنگی ها را پشت یک بشقاب بگذارید. یک بشقاب دیگر روی آنها قرار دهید

و با دست بشقاب را ثابت کنید. سپس با یک چاقوی بزرگ و تیز در یک حرکت همه آنها را ببرید.

 

۸٫ خرد کردن پیاز

برای اینکه هنگام خرد کردن پیاز اشک از چشمانتان سرازیر نشود توصیه می کنیم

حتما آن را در فریزر بگذارید تا مواد شیمیایی نیمه سمی آن که عامل اشک آمدن هستند از بین بروند.

 

۹٫ دم کردن چای

چای با رنگ های مختلف زمان های متفاوتی برای دم کشیدن دارند.

چای سفید را باید در آب ۶۵ تا ۷۵ درجه سانتیگرادی به مدت ۱ تا ۲ دقیقه دم کنید و سپس بنوشید.

چای زرد را باید در آب ۷۰ تا ۸۰ درجه سانتیگرادی به مدت ۱ تا ۲ دقیقه دم کنید و سپس بنوشید.

چای سبز را باید در آب ۷۵ تا ۸۰ درجه سانتیگرادی به مدت ۱ تا ۲ دقیقه دم کنید و سپس بنوشید.

چای اولانگ (چینی) را باید در آب ۸۰ تا ۹۰ درجه سانتیگرادی به مدت ۲ تا ۳ دقیقه دم کنید و سپس بنوشید.

آشنایی با چند ترفند آشپزی

۱۰٫ تخم مرغ

 

برای برداشتن پوست های ریخته شده در تخم مرغ شکسته، از پوسته‌ی آن استفاده کنید.

با پوست تخم مرغ پوست های ریخته شده داخل آن را بردارید

آشنایی با چند ترفند آشپزی

۱۱٫ خرد کردن مرغ

برای پوست کندن و خرد کردن مرغ به جای چاقو از قیچی آشپزخانه استفاده کنید.

برای پوست کندن و خرد کردن مرغ از قیچی آشپزخانه استفاده کنید

 

۱۲٫ پخت بوقلمون

اگر بوقلمون بیش از حد پخته شد، می توانید برای حفظ تازگی و آبدار بودن گوشت آن کمی آب مرغ به آن اضافه کنید.

 

 

پاسخ دهید